True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 30

Het is een wonder dat schrijver Mathilda van den Hof er is en wel dankzij een oplettende buurvrouw die haar moeder als baby in oorlogstijd redde. Maar had ik er dan eigenlijk niet mogen zijn?, vraagt zij zich af.



Ziggo Sport voetbal
Brest - Nantes

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Miami Grand Prix

Relive all the best bits from the Qualifying session in Miami as the grid battled to take pole for Sunday's race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ziggo Sport voetbal
HL SAS - INT

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



NOS Vuur van de Vrijheid
NOS Vuur van de Vrijheid: Afl. 1

Estafettelopers brengen het Bevrijdingsvuur van Wageningen naar hun gemeente. Het thema is dit jaar de kracht van medemenselijkheid en het gevaar van ontmenselijking.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 125 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Action-Packed Sprint | 2024 Miami Grand Prix

Catch up on all the reaction from the grid after the Sprint in Miami which had drama from the outset. Esteban Ocon picked up a 10-second time penalty for his contact with Charles Leclerc on the way to the grid whilst Lando Norris and Lance Stroll were both forced to make early exits ahead of an eventful finale. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 17

We verspillen kilo's aan voedsel per maand, al zien steeds meer ondernemers hier een verdienmodel in. Staat dit haaks op elkaar of zorgt het voor extra bewustwording? Jill Bleiksloot zoekt het uit.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 18

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Nieuwsuur


Even tot hier
Even tot hier: Afl. 5

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.



NOS Documentaire Nationale Herdenking
NOS Documentaire Nationale Herdenking: Afl. 1

Documentaire over concentratiekamp Ravensbrück, waarin voornamelijk vrouwen zaten. In de documentaire wordt de kleinzoon gevolgd van Aat Breur. Zij maakte tekeningen over omstandigheden in het kamp.



The Tourist
The Tourist: Afl. 3

Elliot gaat op zoek naar Helen. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek. Helen ontdekt op haar beurt steeds meer, maar raakt daarbij ook steeds dieper in de problemen. Ondertussen zitten de McDonnells Elliot op de hielen, maar de verdeeldheid binnen de clan neemt toe.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Marble Mania
Marble Mania

Een muzikaal spektakel met de Nederlandstalige zangers Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Marco Schuitmaker die het tegen elkaar opnemen. Wie combineert muzikaal talent met knikker-skills om de overwinning binnen te slepen?



FORMULA 1
FORMULA 1: Danny Ric's First Points of 2024! 🔥

Daniel Ricciardo was delighted with his performance in the Miami Sprint after securing P4 and putting some points on the board for RB. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Nationale Herdenking
NOS Nationale Herdenking: Afl. 3

Liveverslag van de Nationale Herdenking in Amsterdam, met de kransleggingen en toespraken bij het Nationaal Monument op de Dam.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: De watermolen van Grevenbicht. Bergkaas gemaakt in de Achterhoek. Een Anne Frankboo

In Grevenbicht wonen Roy & Eefje in een molenaarswoning vol herinneringen aan WOII. In hun streekmuseum staan duizenden oorlogsattributen. * In de Achterhoek is Ramon op het biodynamische bedrijf van Gerjo en Jara, waar de kalfjes en stiertjes lang bij hun moeder blijven. Van de melk wordt een unieke Nederlandse rauwmelkse bergkaas gemaakt. * Boswachter Joris Hellevoort duikt in de geschiedenis van De Breul in Zeist. Het landgoed, dat in het voorjaar vol narcissen staat, heeft een indrukwekkend oorlogsverhaal. * Van de oude Delftse Poort in Rotterdam was na een bombardement niets over. Kunsthistoricus Geert bekijkt de imposante reconstructie.



NOS Jeugdjournaal Herdenken
NOS Jeugdjournaal Herdenken: Afl. 1

Geprekken met de huidige leerlingen van de 'De Witte Olifant' in Amsterdam over de bijzondere geschiedenis van deze Joodse school tijdens de oorlog.



FORMULA 1
FORMULA 1: F1 Sprint Highlights | 2024 Miami Grand Prix

Watch all the chaos unfold from an action-packed Sprint as the drivers battle for points in Miami. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 125

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 17

Lievnath is progressief joods en wil de tradities van haar voorouders, die door de Holocaust niet zijn overgebracht, weer een nieuw leven geven. Zo gaat ze iedere maand na haar menstruatie in het mikwe bij de Liberaal Joodse Gemeente in Amsterdam. Het mikwe is een badritueel dat alleen in levend water gedaan mag worden. Voor Lievnath is het een moment om de tijd te markeren en haar joodse identiteit te omarmen. Jasper en Stijn zijn vrienden sinds de brugklas. Zoals veel leeftijdsgenoten zijn ze op zoek naar zingeving en geluk, ieder op hun eigen manier. Vandaag is de beurt aan Jasper en neemt hij Stijn mee naar Qi-healing van Master Oh.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 18 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 mei, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 45

Hoewel Marjorie Winter haar grote liefde Clifton al van jongs af aan kent, slaat de vonk pas veel later over en al gauw zijn ze niet meer te scheiden. Na 2,5 jaar samenzijn slaat het noodlot toe en moet Marjorie veel te vroeg afscheid nemen. * De oma van Nienke de Jager was haar grote inspiratiebron en nog elke dag mist ze haar.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 19

Vroeger had oma Vouern uit Cambodja haar eigen land en koeien, tot haar man ziek werd en ze alles moesten verkopen om de behandelingen te kunnen betalen. Toen hij overleed, had Vouern niets meer. Ze is afhankelijk van haar kinderen, maar die hebben ook geldproblemen en eigen kinderen te voeden. Soms komt haar aanwezigheid slecht uit en slaapt ze onder een boom in haar hangmat. Omdat ze op leeftijd is en geen inkomen heeft, besluit de dorpsraad samen met EO Metterdaad-partnerorganisatie Fountain of Hope oma een koe te geven.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 107

Kleine herdenkingen in Amsterdam * De beladen dodenherdenking in perspectief * Onno en kleinzoon Simon leggen een krans voor omgekomen 'verzetsburgemeester' * Holocaust in de klas bespreken in tijden van polarisatie



Feyenoord
Feyenoord: DE WEDSTRIJD VAN: Toko Koga | #heefey

In deze aflevering van 'De Wedstrijd Van' volgen we Toko Koga, Japanse verdediger van Feyenoord, rondom de met 0-2 gewonnen wedstrijd in en tegen Heerenveen. Koga vertelt over hoe ze haar tijd bij Feyenoord beleeft, wat woensdagavond de sleutel tot succes was in het Abe Lenstra Stadion en welke lessen haar ploeg meeneemt richting de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 17

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 18

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 17

Vanuit Wijk bij Duurstede staan we stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, onder meer door bijdragen van Dietrich Bonhoeffer en Tamara Tromp. Met de blik op Bevrijdingsdag zingen we het lied De Heer is mijn Bevrijder.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 14

Anne en Naomi willen allebei hun relaties verbreken, maar durven dat niet. Ze komen tot een deal: ze maken het voor elkaar uit. Anne dumpt Roderick voor Naomi en Naomi dumpt Pinar voor Anne. Maar het plan mislukt. Pinar begrijpt Naomi verkeerd en denkt dat ze juist nog harder moet vechten voor haar relatie met Anne. En Anne, stiekem nog steeds verliefd op Naomi, maakt het op zo'n lullige manier uit voor Naomi, dat Roderick kwaad wordt en besluit om Naomi te pesten. Patrick is al wat langer zijn kledingstijl zat en hij vraagt MC om advies. Hij wil net zo punk worden als haar. MC vindt dat Patrick op zoek moet naar zijn innerlijke punker.



Gio
Gio: GEFELICITEERD! TEKENEN VOOR DE GROOTSTE STAP IN ONS LEVEN!✍️🥳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 18

Laurentine van Landeghem leeft haar droomleven. Voor haar 25e heeft ze haar eigen kledingwinkels, geeft ze modeshows en heeft ze tienduizenden volgers op social media. Hoe kan het dat de succesvolle Laurentine op het hoogtepunt van haar carrière het leven niet meer ziet zitten



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing is weer terug in Zwanenburg, dit keer bij Tara en Kevin. Ivo gaat een dicht bestraatte tuin omtoveren in een groene omgeving. Djamilla brengt rust en warme sferen in de woonkamer.





Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 18

Jack Kooistra begint op jonge leeftijd met het opschrijven van namen van vermiste oorlogsslachtoffers. Later komt daar ook het opsporen van gevluchte oorlogsmisdadigers bij.





NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 7

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 18

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Tot het Einde
Tot het Einde: Afl. 1

Vrijwilligers in de palliatieve zorg staan hun cliënten bij tot het einde. Psycholoog Suzanne krijgt een sterke band met Will, die graag geniet van het leven, maar ook behoefte heeft aan een luisterend oor. Ze wil haar werk als vrijwilliger goed doen, maar ook niet te veel betrokken raken. Corné vraagt zich af hoe hij de vrouw van zijn cliënt Arie kan voorbereiden op een leven zonder hem. Judy krijgt kort na haar laatste uitstapje met de aan longkanker lijdende Ayla een schokkend bericht.





AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights VVV-Venlo - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen VVV-Venlo en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. # ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



13 in de oorlog
13 In de oorlog: In de zesde aflevering is te zien hoe de Jodenvervolging in kleine, maar onontkoomb

De Jodenvervolging wordt in kleine maar onontkoombare stappen door de Duitse bezetters voorbereid. De Joodse Kaat (12 jaar, Amsterdam) is zich pijnlijk bewust van de vernederende maatregelen tegen haar ouders, zusje en kennissen: de verplichte registratie, het moeten dragen van de Jodenster, het isolement dat hierop volgde en tenslotte... deportatie. Lisa Wade is op één van de plekken waar Joden hun gele ster moesten kopen. Ook laat ze in het Achterhuis zien waar Anne Frank met haar familie zat ondergedoken.



PSV
HIGHLIGHTS | Jong PSV wint na sterke wedstrijd van TOP Oss 😁

De samenvatting van Jong PSV - TOP Oss. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: DIANT RAMAJ ranks the world's BEST goalkeepers 📊 | 'This is also MY style!' 🧤

Diant Ramaj is dit seizoen bij Ajax doorgebroken in het mondiale voetbal. Voordat hij tegen Go Ahead Eagles geblesseerd raakte aan zijn elleboog, spraken we hem over zijn grote obsessie: keepen. Wat maakt Manuel Neuer en Gigi Buffon nou zo goed? Met wie wilt hij samen op het veld staan? 'Dit zijn de keepers waar ik tegenop kijk.' #Ramaj #ForTheFuture ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 17

JOB (Dutchtuber) komt langs en zingt zijn nummer Nostalgie. Jayda van UNITY stapt in de auto bij Stefania en zingt haar favoriete nummers.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - PEC Zwolle | Eredivisie #32

Nog drie speelrondes te gaan en de eerste daarvan sluit Feyenoord dit weekend af met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De Preview voor het duel op zondagavond 20:00 uur staat voor je klaar! #feypec ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Close Up
Close Up: De Britse fotograaf Perry Ogden werd groot in de jaren 90 met zijn fotoreportages over Ier

De Britse fotograaf Perry Ogden werd groot in de jaren 90 met zijn fotoreportages over Ierse kinderen van woonwagenbewoners en hun paarden, de zogenaamde 'pony kids'. Zijn iconische foto's leidden tot unieke fotoreportages voor toonaangevende cultuur-, mode- en muziektijdschriften als The Face.



Beestenbrigade
Beestenbrigade: In het kader van de Zappelin Natuurmaand zet Boswachter Tim zich met een speciale Za

De brigade gaat de strijd aan met al het steen, beton en asfalt in Nederland. Op warme zomerdagen brandt de zon er de hele dag op en wordt het superheet. Vogels krijgen er hittestress van. Tim en zijn brigade komen in actie en maken het schoolplein van de brigade nog groener met hergebruikte struiken uit een wijk vlakbij.



vThorben
vThorben: Minecraft Maar Wat Is Deze Trident?!

Bedankt voor het kijken naar Minecraft Maar Wat Is Deze Trident?! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ONS ZWEMBAD iS WEER GEOPEND EN PAPA VANGT EEN ZEEMEERMiN | Bellinga Vlog #3148

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 124

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: Can McLaren's Upgrades Help Catch Red Bull? | F1 TV Tech Talk | Crypto.com

In our latest episode of Tech Talk, F1 TV's Sam Collins takes a look at McLaren’s recent upgrades ahead of the Miami Grand Prix to see if they can bridge the gap to Red Bull at the top of the standings. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Eventful Sprint Qualifying | 2024 Miami Grand Prix

Catch up on all the reaction from the grid after an exciting day in Miami that finished with a thrilling Sprint Qualifying session. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 90

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







FORMULA 1
FORMULA 1: Pure Ricciardo Joy 🥰

We were treated to some vintage Daniel Ricciardo team radio after a stunning Sprint Qualifying lap saw him take P4 on the grid. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: “LOL” 😅 Verstappen Couldn’t Believe It!

Max Verstappen couldn’t believe his luck after claiming pole position in the Sprint Qualifying session at the Miami Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier