True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

25-04-2024






PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Dit was echt de laatste stap' 🔥

Captain Luuk de Jong en Joey Veerman na de 8-0 zege in Heerenveen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



2Doc
2Doc: Afl. 28

Wat als de overheid je 24/7 in de gaten houdt? Voor kritische burgers in het huidige China is dit de realiteit. De Chinees-Amerikaanse filmmaakster Jialing Zhang vertelt de verhalen van drie dappere vrouwen die ondanks repressie strijden voor vrijheid en gerechtigheid, voor zichzelf en voor hun familie.





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Frank Paauw over de aangekondigde snelwegblokkade van Extinction Rebellion. * Erik Blaauw en Philomenia Arissen over stalking. * Hila Noorzai over haar serie 'Dichter bij Anne Frank'. * Cocky Drost, Emma de Thouars en Lizzy van Hees over datingapp-moeheid.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 74 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 april, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Ziggo Sport voetbal




Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Tweede Kamer debatteert vandaag over de mestproblemen. Hoe stellen de formerende partijen zich op in het debat? * Het verdienmodel van snelle boodschappendiensten. Sinds de coronacrisis zijn veel steden overspoeld met darkstores, magazijnen, elektrische fietsen en scooters van de flitsbezorgers. Maar aan de stormachtige opkomst van die bedrijven komt alweer een einde. Wat is de toekomst van de Nederlandse bezorgeconomie? Te gast is econoom Mathijs Bouman. * Europese havensteden hebben veel last van de illegale export van drugs uit Zuid-Amerika. We spreken de burgemeester van Rotterdam: Ahmed Aboutaleb, over mogelijke oplossingen.





Podium ZWART
Podium ZWART: Afl. 2

Veronica gaat in gesprek met Willem over nieuwe muziek, identiteit en The Opposites. Hij deelt het podium met Ray Fuego en Narco Polo.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 1

In Frankrijk is ontvolking een immens probleem, getuige de diagonaal van de leegte die van het noordoosten naar het zuidwesten loopt. Al zijn er wel steeds meer ondernemers die het tij willen keren.



De Bauers
De Bauers: Afl. 4

Frans heeft al lange tijd een grote wens: het volgen van een EHBO-cursus. Met name over reanimatie en het gebruik van de AED wil hij wat leren. Hij sleept het hele gezin mee naar een cursus. Voor oudste zoon Christiaan is dit nog wel een dingetje. Hij is al snel vies van iets en het idee van mond-op-mondbeademing oefenen op een pop vindt hij helemaal niks. Bij de cursus wordt duidelijk dat een hartmassage of een heimlichgreep toepassen een stuk lastiger is op een persoon met overgewicht. Voor Frans nog een stok achter de deur om zijn strijd tegen de kilo's serieus aan te gaan. Vol goede moed maakt hij meteen een afspraak bij de diëtist.



Pointer
Pointer: Afl. 16

Grote kans dat jij via je gascontract betaalt voor CO2-compensatie. Gasleveranciers doen je geloven dat 'groene' projecten elders in de wereld jouw CO2-uitstoot kunnen wegstrepen, maar de meeste projecten berusten op gebakken lucht. Gasleveranciers claimen gas groen te kunnen wassen, maar misleiden daarbij de consument. Moet de toezichthouder ingrijpen? Ondertussen betreedt een verrassende Chinese nieuwkomer de markt: het grootste varkensproductiebedrijf ter wereld, wiens 'groene' projecten nu al uitstoot van vliegverkeer moeten 'goedmaken'.



90's Dance
90's Dance: Afl. 4

2 Brothers on the 4th Floor is een van de grootste Nederlandse Eurodance sensaties van de jaren negentig. Hun hits Never alone en Dreams (will come alive) zijn nog steeds dagelijks op de radio te horen. Broers Bobby en Martin Boer zijn de oprichters en producers van de groep. Na hun eerste hit vragen de broers zich af wie de gezichten worden voor hun volgende productie. Ze komen uit bij zangeres Desirée (Des-Ray) en rapper René (D-Rock). Na 30 jaar, tien miljoen verkochte platen en vijftien liedjes in de Top 40 treden ze vandaag de dag nog steeds op met hun grootste hits. Ze vertellen Hila een geheim wat ze al vijftien jaar meedragen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 84

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 24

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 31

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Op Distripark Dordrecht verrijst een asielzoekerscentrum

Op Distripark Dordrecht verrijst een asielzoekerscentrum, tot zorg van omwonenden. Hun protesten over criminaliteitsrisico's vonden eerst geen gehoor. Nu krijgen zij €1000 voor extra beveiliging. Erkent het bestuur de risico's toch? Bekijk het hier:



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 83

In Pannerden wonen Marleen en Robert in historisch gemaal Oude Rijn. Het stel heeft het aangedurfd om hier midden in de polder te gaan wonen. De historie van het gebouw wordt gekoesterd. * Chef-kok Rosah reist naar Oirschot. Hier ontmoet ze groenteteler Joost die helemaal stapelgek is op prei. Rosah ontdekt wat er zo speciaal aan zijn prei is. * In het Brabantse Stevensbeek is Tanja elke dag druk in de weer met haar kwartels. Wat ooit begon met een paar vogels, zijn er inmiddels dertig. En er is nieuw babygeluk, want haar kwartelkuikens zijn net uit het ei. * In het Utrechtse Maximapark bezoekt kunsthistoricus Geert de kleurrijke Wood Chapel.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 62

Tim Hofman zit aan Sophie's rechterhand. * Journalist Charles Groenhuijsen en NOS-verslaggever Simone Tukker over de strafzaak tegen Donald Trump over de mogelijke betaling van zwijggeld aan pornoactrice Stormy Daniels en over de vraag of de acties van Trump tijdens zijn presidentschap vervolgd kunnen worden. * Olga Zuiderhoek met een nieuwe selectie uit haar platenverzameling van o.a. Marlene Dietrich, Willy Alberti en Johnny Jordaan. * Verslaggever Max Terpstra bezocht Xaviera 'The Happy Hooker' Hollander. * Marathon des Sables is een zesdaagse extreme ultraloop van 252,8km dwars door de Marokkaanse woestijn. Vier lopers zijn te gast.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ellie ontdekt dat Berrie een groot verlies met zich meedraagt. Ellie kan wel van alles vinden maar Berrie kijkt daar toch heel anders tegenaan. In het andere appartement draait Michel er niet omheen. Door de twijfels van Romy doet Michel juist nog meer zijn best om er wat van te maken.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 116

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4706

Heb je je wel eens afgevraagd hoe gigantische torens worden gebouwd? Hoe mensen stalen balken, betonplaten en ander materiaal naar boven krijgen? Met de hijskraan. Tirsa klimt erin en leert hoe een hijskraan werkt. De Boze Man is eigenlijk wel klaar met al die verbouwingen overal.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Vandaag laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 99

De Amerikaanse Senaat wil een verbod op TikTok: moet Europa volgen? * Duitsland bereidt zich voor op een nationale coming-out day voor profvoetballers * Opnieuw meer uitval door stress en burn-out, hoe is deze trend te stoppen? * Mestbeleid vormt een obstakel in de formatie vlak voor het mei-reces



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 83

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Een oproep van acteur Huub Stapel om met Koningsdag een oranje keppeltje te dragen. En vanavond kan PSV landskampioen worden op voorwaarde dat Feyenoord punten morst.



Gio
Gio: EEN GOED IDEE VOOR HET NIEUWE HUIS!🏠👀

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 1

Graaf Robert Grantham maakt zich grote zorgen over de toekomst van Downton, terwijl Anna en Bates wachten op nieuws van de politie over de moord op Mr. Green.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 81

Antoinette Hertsenberg heeft zich gestort op het schrijven van kookboeken. Haar dochter Eva Koffeman motiveerde haar en nu verschijnt er een kookboek met alleen maar vegan recepten. * Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Bed and Breakfast, dat zich afspeelt op het Groningse platteland. * Een drugscrimineel die openhartig vertelt over zijn leven komt niet zo vaak voor. Het lukte Vico Olling tóch: hij interviewde Janus van Wesenbeeck en schreef daarover een boek. * Lieke Lamb over de trend dat kleding tegenwoordig steeds vaker online wordt besteld. * Gino Vannelli treedt op.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 115

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Lucky Block Race... Maar Met Een TWIST!

Bedankt voor het kijken naar Lucky Block Race... Maar Met Een TWIST! In deze video speel ik samen met @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 4

Koningsdag staat voor de deur! De enige dag in het jaar dat de koninklijke familie honderden handjes schudt en zich mengt tussen het 'gewone volk'. En dat is hard nodig, want de populariteit van Willem-Alexander en zelfs Maxima daalt. Komt dat omdat we ze te weinig zien? * Hoogleraar Rob de Wijk is te gast om kijkersvragen te beantwoorden van mensen die zich zorgen maken over oorlog.



EnzoKnol
EnzoKnol: ZO ZIET MIJN AUTO ER NU UIT! (mansory project) #3908

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Voor het eerst met het hele gezin op vakantie!! #366 By Nienke Plas

Onze Harley.. voor het eerst het land uit! 🤍 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



PSV
INTERVIEW | Robine Lacroix van Jong PSV naar het eerste! 🔴⚪️

Middenvelder Robine Lacroix tekent haar eerste contract bij PSV Vrouwen. Robine komt van Jong PSV Vrouwen over en heeft getekend tot medio 2026. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 26

Special over de Oranjes: vertrouwen in Willem-Alexander historisch laag, ook reputatie Máxima onder druk en schandalen en intriges, de Oranjes door de jaren heen. Met voormalig lid Koninklijk Huis Edwin de Roy van Zuydewijn, schrijver Frans Peeters, voormalig burgemeester en wethouder Geert Dales en voorzitter Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden Arnold Karskens.



Vitesse
Vitesse: OP DE BRES | Frits Courbois 💛🖤

Ruim zestig jaar is Frits Courbois aanwezig bij de wedstrijden van 'zijn' club. Hij haalt herinneringen naar boven en kijkt naar de huidige situatie. Courbois doet dat vanaf zijn eigen plek op de Oost-Tribune, waar hij iedere thuiswedstrijd plaatsneemt. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 79

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid CDA Eline Vedder, journalist EW Magazine Geerten Waling en Amerikakenner Jan-Kees Emmer. Met hen hebben we het over de Kamer die weer eens praat over de grote agrarische plaaggeest mest, over de speech van Geert Wilders op de conservatieve CPAC-bijeenkomst en over het Hooggerechtshof in de VS dat zich buigt over immuniteitsclaim Trump.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 63

Er wordt flink gedanst in de zeppelin. Timothy is eerste solist bij het Nationale Ballet. Hij is te gast om uitleg te geven over klassiek ballet. Fenna zingt en danst op het lied Dans Alleen, de stoelendans wordt gedaan en Buurman Ron is kampioen Limbodansen. Weet Fenna de kampioen te verslaan?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 115

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 83

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



EnzoKnol
EnzoKnol: SLOOTJE SPRINGEN GAAT FOUT! #3907

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌