True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

23-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 24

Een boek schrijven over veerkracht. Schrijver Lisanne van Sadelhoff begon aan dit dappere plan, net toen ze zelf onverwacht in een nieuw dal belandde. Een levenslustige zoektocht zou beginnen, niet zonder resultaat.



Dertigers
Dertigers: Pieter ontmoet de dochter van Babs. Alex vlucht voor pogingen van Elias om hun relatie sp

Saar heeft weer huurders in haar woning, maar haar vaste logeerplek is bezet. Pieter ontmoet voor het eerst de dochter van Babs. Alex vlucht voor de intieme pogingen van Elias om hun relatie spannender te maken. Nora heeft last van zwangerschapshormonen en Feras is hier de dupe van.



Ziggo Sport
STARBOY ENDRICK SCOORT OP WEMBLEY!๐Ÿ˜๐ŸŒŸ | Engeland vs Braziliรซ | Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Engeland - Braziliรซ gespeeld in het vriendschappelijke interland op 23/03/2024. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #Engeland #Braziliรซ #ZiggoSport









Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC - NAC Breda

13m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - FC Den Bosch

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - FC Den Bosch

38m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart.



AFC Ajax
AFC Ajax: Special day at Anfield for a good cause โ™ฅ๏ธ | Highlights Liverpool Legends - Ajax Legends

De Ajax Legends hebben zaterdagmiddag op Anfield met 4-2 verloren van Liverpool. Derk Boerrigter en Kiki Musampa maakten de Amsterdamse treffers. #Ajaxlegends โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 12

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 83 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 maart, 22:37 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Willem II - VVV-Venlo

12m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - Telstar

13m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart.



MAX Muziekspecials
MAX Muziekspecials: Bouke Scholten brengt met zijn elfkoppige band een groots eerbetoon aan Elvis Pr

Bouke Scholten brengt met zijn elfkoppige band een groots eerbetoon aan Elvis Presley, The King of Rock and Roll. Tijdens het concert in Studio 21 klinken onvergetelijke hits als Burning Love, Proud Mary, Love Me Tender, Suspicious Minds en Can't Help Falling In Love.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 11

Steeds meer ondernemers worden het slachtoffer van cybercriminaliteit, met alle gevolgen van dien. Hoe kan dit en belangrijker, hoe kun je jezelf ertegen weren? Menen Seijkens zoekt het uit.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

IS claimt de aanslag op een concertzaal in een voorstad van Moskou. Waarom zwijgen de Russen over IS en hoe hebben de terroristen zo hard kunnen toeslaan in Rusland? We vragen het o.a aan The International Centre for Counter-Terrorism in Den Haag. Met het laatste nieuws van correspondent Geert Groot Koerkamp. * Het CDA houdt vandaag een partijbijeenkomst in Nijkerk en stelt daar de lijst en het verkiezingsprogramma vast voor de Europese verkiezingen in juni. * Meer kelders dan ooit hebben door de langdurige regen van de afgelopen maanden waterschade opgelopen. Het grondwaterpeil is op veel plaatsen tot extreme hoogte gestegen.



De Alleskunner
De Alleskunner

Met nog maar twintig kandidaten in het spel stijgt de spanning. De kandidaten moeten dit keer zo snel mogelijk een wekker uitzetten. Een probleem is dat er een wekker te weinig is en dat de kandidaten geblinddoekt zijn. Degene die geen wekker weet te vinden valt af. Het simpelste spel van de aflevering is wel deze: snij een venkel doormidden en zorg dat de twee helften zo gelijk mogelijk zijn. Wiens venkelstukken het meest afwijken qua gewicht moet het spel verlaten. Wie gaat er door naar de grote finale?



Bij Van Duin op de Achterbank
Bij Van Duin op de Achterbank: Andrรฉ brengt Karin Bloemen naar de Deventer Schouwburg.

Andrรฉ vindt Karin Bloemen de diva van het Nederlands cabaret. In het pittoreske Deventer hebben ze, zittend op de achterbank van de oldtimer, een gepassioneerd gesprek. Wat vindt Karin zelf eigenlijk leuk? Er staat een groot aantal fragmenten klaar op de tablets.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting AZ - FC Twente (v)

20m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart



AFC Ajax
AFC Ajax: Another ๐– at De Toekomst | Highlights Ajax Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen | Azerion Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag in de Azerion Vrouwen Eredivisie gewonnen van PEC Zwolle. Op sportcomplex de Toekomst greep Romรฉe Leuchter de hoofdrol met drie treffers. Het werd 3-2. โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ziggo Sport
DERDE KEEPER SELS GROTE UITBLINKER!๐Ÿ”ฅ| Ierland vs Belgiรซ | Vrienschappelijke Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Ierland - Belgiรซ gespeeld in het vriendschappelijke interland op 23/03/2024. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #Ierland #Belgiรซ #ZiggoSport



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 2

Via de Route Napoleon trekt Ilja door het hooggebergte. Bij een ruรฏne vindt hij de originele stoel waarop Napoleon de nacht heeft doorgebracht, leert hij via een familiegeheim hoe je de echte aioli de Provence moet maken en heft hij het glas met een 'Superheld van de wijn'.







MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 2

Illusionist Victor Mids test wat een beloning doet met het kinderbrein, thuis kan je meedoen met een interactieve kaarttruc en Victor heeft een levensgevaarlijk experiment voor de heren van StukTV.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 11

Verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander aan Operatie Interflex in het Verenigd Koninkrijk. Verder een terugblik op het overlijden van koningin Juliana, precies twintig jaar geleden, en de opening van de 75e editie van de Keukenhof door prinses Margriet.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

In het team van Jeroen zitten dit keer Kim Kotter en Hans Klok. Richard wordt bijgestaan door Jaap Reesema en Marco Schuitmaker.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 2

We duiken diep in de oceaan en ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld. Wetenschappers vermoeden dat ooit lang geleden het eerste leven in de oceaan is ontstaan. Maar wat was dat eigenlijk? En hoe is dat veranderd in het leven dat we vandaag de dag kennen? Expert Mei Nelissen geeft ons een bijzondere inkijk in het eencellige leven van vroeger en laat ons kennismaken met bijzondere prehistorische zeemonsters. Want hoe kan het dat sommige vissen licht geven onderwater? En heeft de grootste haai ooit ook rond gezwommen in Nederland? Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.



Kassa
Kassa: Afl. 12

Parkeer- en verkeersboetes zijn nog nooit zo duur geweest. Deze maand steeg een deel van de boetes met maar liefst 10 procent. Zijn al die opgelegde boetes wel terecht? En waar moet je extra op letten om niet onterecht op de bon geslingerd te worden? Verder: in steeds meer regio's sluiten kraambureaus hun deuren, met als gevolg dat honderden jonge gezinnen zonder kraamzorg komen te zitten. En Mai is er ook weer in de Belbus.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Een beer en wolven, welpjes en een jonge orang-oetan die wil klimm

Bruine beer Mincho, die niet langer kan schuilen in het binnenverblijf, gaat de confrontatie aan met de wolven. IJsbeer Freedom trekt zich terug in haar kraamhol en al snel klinkt het gekrijs van de twee welpjes: nog geen 30 centimeter lang, roze, blind, doof en volkomen hulpeloos. Tenslotte vindt orang-oetan Minggu, nu zes maanden oud, dat ze er wel aan toe is om zelfstandig te gaan klimmen. Vindt moeder Tjintah dat ook?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Ajax - PEC Zwolle (v)

15m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 23 maart





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 83

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 1

Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich in Italiรซ, steken, knijpen en zelfs bijten door de Europese bidsprinkhaan. De bidsprinkhaan heeft zijn naam te danken aan de houding waarin je hem vaak kan tegenkomen: biddend. Maar wat is nou het pijnlijkste, de steek, de kneep of de beet?



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 11

In Amsterdam gaat Thomas Cammaert op bezoek bij Ummi voor een bewegingssessie. Dankzij Ummi's zelfbedachte lichaamstechnieken komen Thomas en de andere dansers tot zichzelf en vinden ze verbinding met elkaar. In Almere-Hout hebben de vrijwillige - en veelal gepensioneerde - houthakkers van de Almeers Houthakkers Gilde een zinvolle besteding gevonden in het houthakken. Het zagen, kloven en tillen maakt van de houthakkers weerbare en fysieke mannen (en vrouwen!). In Leeuwarden bezoeken we de kleinste kapperszaak van Friesland waar kapster Jolanda een oud brugwachtershuisje heeft omgebouwd tot salon.





Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 12 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 maart, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 31

Edwin Hamers en zijn vrouw verliezen twee kindjes. Een nieuwe zwangerschap volgt, gepaard gaande met veel angst en spanning, maar wanneer ze dan een gezonde baby mee naar huis mogen nemen, komt de roze wolk die al die jaren uitbleef. * De gezinnen van Paul en Liesbeth zijn met elkaar verweven, als vrienden en buren. Ook als Paul ziek wordt, blijft hij positief.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 71

Een derde van ouders met jonge kinderen denkt negatiever over vaccinaties sinds corona * Vaccinatiegraad onder kinderen blijft dalen, wat kunnen steden ertegen doen? * Moet Rotterdam een referendum houden voor de nieuwe burgemeester? 'In het verleden geen succes' * De Slowaken gaan vandaag naar de stembus * Aanslag in Moskou: dit weten we tot nu toe



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 7

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen รฉรฉn ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid รฉn lenigheid kan je de muur verslaan.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 12

De zevenjarige Grace uit Rwanda heeft langzaam staar ontwikkeld, waardoor ze bijna niets meer ziet. Zij is een van de vele patiรซnten die langskomt bij dokter Theophile, in een drukbezochte kliniek die voor iedereen geopend is. Als Theophile aankomt bij de kleine kliniek op het platteland, staan er rijen mensen te wachten, en dat vijf of zes dagen in de week. Samen met haar buurvrouw heeft Grace driehonderd kilometer gereisd om hier te komen. Een dag na de operatie gaat het verband eraf en test de dokter haar zicht. Kan Grace weer zien?









NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

ZOA is er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. ZOA biedt duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 11

De intocht van Jezus in Jeruzalem ging gepaard met veel lofzang en gejuich. Een week later was alles anders. Er klinken liederen van aanbidding tot eer van God.



Gio
Gio: GEHEIME PLEKKEN ONTDEKKEN OP HAWAII! DIT IS BIZAR!๐Ÿ˜

โ™ฆ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 8

De schoolband maakt zich op voor een belangrijk optreden, maar dat dreigt niet door te gaan als Naomi op dezelfde dag naar een modellencasting moet van haar moeder. Naomi zit klem. Met hulp van MC verkleedt ze zich als punker, inclusief groen haar, om het castingbureau af te schrikken. Het plan keert zich tegen haar als de groene verf niet uitwasbaar blijkt. Wanneer Elvis op zoek gaat naar een vervanger voor Naomi, blijkt Patrick een groot zangtalent te zijn. Maar Patrick durft niet. Hij is bang dat hij door de hele school uitgelachen zal worden. Kunnen Elvis en de rest van de band hem overtuigen om toch met ze het podium op te stappen?



De verandering
De Verandering: Afl. 12

Genae Simelane is vijftien jaar oud als ze zwanger wordt. Ze staat helemaal alleen voor de keuze om het kindje te houden of om abortus te plegen. Het leven wordt voor haar uiteindelijk ondraaglijk en ze doet meerdere zelfmoordpogingen. Wat dreef haar daartoe en hoe gaat het nu met haar?



Outer Space
Outer Space: Afl. 4

Billie kan wel huilen als ze verdwalen, hoe kan ze nu ooit mee naar Elins planeet? Lucas en Reza haasten zich door de ondergrondse gangen van Buitenaardse Zaken. Waar is de energiebron om Elin te redden? Lucas krijgt de schrik van zijn leven als zijn vader hem vertelt wie Z547 is. Had zijn moeder al die tijd gelijk, is zijn vader een leugenaar? Als Buitenaardse Zaken voor hem staat en Lucas opzet tegen zijn vader, moet Lucas een belangrijke keuze maken. Moet hij zijn vader geloven en Elin redden?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 12

Het is feest in de protestantse kerk van Doorn: er worden palmpasenstokken geknutseld die bedoeld zijn voor de grote optocht en de kerkdienst. De feestelijke bijeenkomst is het begin van de Stille Week voor Pasen, waarin uitersten bijelkaar komen: 'We horen van een koning op een ezel; daarna van wanhoop en hoop. Verraad en vergeving', aldus dominee Sophie van den Berg-Hofstee. Maar die uitersten horen bij elkaar. Volhouden in geloof, misschien wel tegen beter weten in, is toch veel spannender en boeiender, vindt ze. Volhouders zijn ook de mensen van het repaircafรฉ van de kerk. Zij geven oude, afgedankte spullen een nieuw leven.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team gaat aan de slag in Maarssen. Brigit heeft haar droomhuis gevonden en kan niet wachten tot ze heerlijk in haar tuin kan vertoeven. Ivo en Djamilla krijgen een leuke uitdaging mee, want Brigit houdt van een brocante en landelijke stijl voor zowel de tuin als het interieur.



StukTV
StukTV: Horrornacht in Pools spookhuis | De Drop #6

Ruim twintig families leefden sinds 1930 in een doodeng Pools woonhuis, waar iedereen met de noorderzon vertrok... Wie moet(en) een nacht overleven in Jelen House? Wij overleven een nacht op de engste plekken ter wereld. Wie wordt er gedropt? Dat bepaalt het lot... Voice-over: Daniรซl Lippens #stuktv #dedrop #teamstuk #jelenhouse #polen NOTE: De Drop wordt gemaakt door een team van professionals die vooraf grondig research doen naar de locatie en de veiligheid. Alle ondernomen activiteiten zijn akkoord bevonden door eigenaren en/of autoriteiten van de locaties. Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: โ—โ—‹ Website: Klik hier โ—โ—‹ Instagram: Klik hier โ—โ—‹ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- โŒพ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier 12, angst, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Teken Het Tot Leven! (Roblox)

Teken Het Tot Leven! (Roblox) ๐Ÿ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ๐ŸชDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! ๐Ÿ’ฌLaat weten wat je van de video vindt! ๐Ÿ“ทInstagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons โ€” Attribution 3.0 Unported โ€” CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons โ€” Attribution 3.0 Unported โ€” CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Stealing the World's FASTEST CAR In GTA 5!

Stealing the World's FASTEST CAR In GTA 5! Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



EnzoKnol
EnzoKnol: ALS DE BABY IS GEBOREN IS DIT IDEAAL! #3874

Knolpower kledinglijn โžœ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace โœŒ



Fryslรขn dok
Fryslรขn DOK: Afl. 12

Leeuwarder Kegelclub Acht om de Lange wordt honderd, tenminste, als ze het halen. Ze hebben nog negen leden en die zijn allemaal 70+'er. Kunnen ze blijven bestaan?



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 1

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.







Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 33

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 12

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.





FORMULA 1
FORMULA 1: Beyond Repair: How Teams & Drivers Deal With Intense Mishaps! | F1 TV Tech Talk

In this episode of Tech Talk, F1 TV's Sam Collins gives us a fascinating insight into how teams and drivers deal with intense mishaps that damage their cars beyond repair. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier







FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Post-Qualifying Reaction | 2024 Australian Grand Prix

All the drivers gave their verdict after FP3 and qualifying as Max Verstappen and Carlos Sainz finished on the front row in Melbourne whilst we saw progress for Alpine as Esteban Ocon made Q2 for the first time this season. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 11

Kinderen voor Kinderen treedt op met Daba Die Daba Daa en Renee Rose zingt haar nieuwe single Outer Space.



FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen's Pole Lap | 2024 Australian Grand Prix | Pirelli

Sit back and enjoy this incredible lap as Max Verstappen took pole in Melbourne to continue his fine form into F1 season. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: F3 Sprint Race Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Dutch rookie Laurens van Hoepen starts on pole with his sights set firmly on a first-ever FIA Formula 3 victory, but fellow rookie Martinius Stenshorne starts alongside him, who shares the Dutchman's goal... For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier #RoadToF1



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 11

Kindersportprogramma waarin kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team en het Blauwe team strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de allesbeslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Sprint Race Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Watch the best bits from an FIA Formula 2 Sprint Race that had us sitting on the very edge of our seats! *Isack Hadjar has received a 10-second time penalty following the conclusion of the F2 Sprint Race in Melbourne. The stewards have determined that Hadjar caused the collision with Pepe Marti and Gabriel Bortoleto at the race start. The Frenchman loses the Sprint Race victory and drops down to sixth, with Czech racer Roman Stanek inheriting the win. Follow F1ยฎ: Klik hier #RoadToF1





Close Up
Close Up: De van oorsprong Tunesische modeontwerper Azzedine Alaรฏa (1935-2017) volgde als jongeman e

De van oorsprong Tunesische modeontwerper Azzedine Alaรฏa (1935-2017) volgde als jongeman een opleiding tot beeldhouwer. Zijn oog voor sculpturale vormen komt tot uitdrukking in de sexy en gestroomlijnde mode die hij ontwierp voor vrouwen. Het maakte hem tot de lieveling van de internationale modewereld, maar zelf was Alaรฏa ook tevreden met een eenvoudig leven en 'lunches van tomaten en olijfolie'.



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Watch all the best action from qualifying highlights as all the drivers looked to make their mark on the grid in Melbourne. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: SHOPPEN BiJ iKEA VOOR HUN NiEUWE SLAAPKAMER ๐Ÿ™ƒ | Bellinga Vlog #3118

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! ๐Ÿ˜) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! โ–บ Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellingaโ€™s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier โ€œEEN DAGJE RUILEN โ€ - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |โ€œVAKANTiE OP STELTENโ€ Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier โ€œIJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier โ€œZWAARTEKRACHTโ€ - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier โ€œFIร‹STAโ€ - De Bellingaโ€™s Klik hier โ€œDANSENโ€ - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellingaโ€™s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUANโ€ (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 14

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP3 Highlights | 2024 Australian Grand Prix

Dive into the FP3 Highlights of the 2024 Australian Grand Prix as all the drivers had their final practice session before qualifying. There was more positivity for Ferrari as Charles Leclerc and Carlos Sainz finished 1st and 3rd respectively alongside Max Verstappen in second place. Alex Albon replaced Logan Sargeant after yesterdayโ€™s crash as Williams revealed the team had one remaining chassis. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 82

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 60

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Climate The Movie : The Cold Truth - documentary [nederlands ondertiteld] #climate

Deze nieuwe, niet te missen documentaire #ClimateTheMovie, "de koude waarheid", legt de hypocrisie bloot van het narratief van klimaatalarmisten en onthult hoe deze biljoen-dollar industrie, aangedreven door hebzucht en angst, wetenschappers het publiek heeft gemanipuleerd. De film ontmaskert het klimaatalarm als een verzonnen angst zonder enige basis in de wetenschap. Het laat zien dat mainstream studies en officiรซle data de bewering dat we een toename zien van extreme weersomstandigheden - orkanen, droogtes, hittegolven, bosbranden en alles daartussenin - niet ondersteunen. Maak de film viraal door hem overal te delen! Vergeet niet te abonneren op dit Weltschmerz kanaal als je deze inhoud waardeert en klik op die meldingsbel zodat je nooit een video mist! --- Deze video is geproduceerd door Cafรฉ Weltschmerz. Cafรฉ Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Cafรฉ Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciรซle partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Cafรฉ Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Ziggo Sport
EEN COUNTER UIT HET BOEKJE!!๐Ÿคฉ๐Ÿฅต | Spanje vs Colombia | Vrienschappelijke Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Spanje - Colombia gespeeld in het vriendschappelijke interland op 22/03/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #Spanje #Colombia #ZiggoSport



Ziggo Sport
MAGISTRALE WEDSTRIJD VAN TIJJANI REIJNDERS!!โœจ๐Ÿ”ฅ | Nederland vs Schotland | Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Nederland - Schotland gespeeld in het vriendschappelijke interland op 22/03/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #Nederland #Schotland #ZiggoSport



Ziggo Sport
HEERLIJKE GOAL VAN CITY-STER!๐Ÿ˜โœจ| Noorwegen vs Tsjechiรซ | Vriendschappelijke Interland | Samenvatting

Goals en highlights van Noorwegen - Tsjechiรซ gespeeld in het vriendschappelijke interland op 22/03/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op Klik hier ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: Klik hier ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: Klik hier ๐Ÿฆ Twitter: Klik hier ๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook: Klik hier ๐Ÿคณ TikTok: Klik hier ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #Noorwegen #Tsjechiรซ #ZiggoSport