True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-02-2024
Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - Almere City

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 17 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles

25m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 17 februari.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 40

Liveverslag van WK Schaatsen afstanden, Calgary, Canada.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 48 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 februari, 22:43 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Born winners
lle teams maken nog kans om er met de titel Born Winners vandoor te gaan, al hebben sommige teams da

Alle teams maken nog kans om er met de titel Born Winners vandoor te gaan, al hebben sommige teams dan nog een lange weg te gaan. Welk team plaatst zich rechtstreeks voor de finale en halve finale en welke teams moeten eerst de play-off zien te overleven? Het team dat als eerste het vuur weet te ontsteken in het Olympisch Stadion gaat de geschiedenis in als Born Winners.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 6

We zijn in een tijdperk beland waarin we alles willen meten, van het aantal stappen dat we zetten op een dag tot onze nachtrust. Is dit wel of geen positieve ontwikkeling? Elif Isitman zoekt het uit.



De Alleskunner
De Alleskunner

Een hotdog vangen die je van tien meter afstand krijgt toegeworpen. Zo snel mogelijk een bevroren zwembroek aantrekken. Een stapel maken van twintig schuursponsjes die vijf seconden kan blijven staan; het zijn allemaal opdrachten die de kandidaten te wachten staan in de vierde aflevering van De Alleskunner. De zeventig kandidaten zijn inmiddels vrienden voor het leven, maar de concurrentie is toch moordend, want elk spel moet er weer iemand naar huis.



Moltalk
MolTalk: Afl. 7

Te gast zijn Horace Cohen, Tina de Bruin en Froukje de Both.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 47

De beloften aan Oekraïne. Op de veiligheidsconferentie in München wordt o.a. gepraat over de Russische dreiging. We spreken de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en NAVO-admiraal Rob Bauer. * Sora: van tekst naar levensechte video's. OpenAI, de maker van ChatGPT, heeft nieuwe software gelanceerd waarmee met behulp van kunstmatige intelligentie tekst kan worden omgezet in een zeer realistisch ogende video: Sora. Wat zijn de risico's van deze ontwikkeling? * Beroemdste opera van Suriname uit de vergetelheid. Nieuwsuur keek mee met de repetities van de opera Het Pand der Goden.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - AZ

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 17 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta Rotterdam - Excelsior

22m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 17 februari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 6

Eigenlijk houdt één vraag cabaretier Jenny Aeran al haar hele leven bezig: wie was nou de vader van haar oma? En kloppen de verhalen van haar moeder en oma wel over de chique meneer die Jenny's overgrootvader zou zijn? Als Jenny de archieven induikt, lijkt het allemaal toch net even anders te zijn dan haar al die jaren is voorgeschoteld.



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 7

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 6

Al vanaf de jaren zestig gaan de Oranjes op skivakantie naar Lech. De pers kon altijd uitgebreid meekijken hoe de koninklijke familie van de piste naar beneden ging, maar sinds 2020 nodigen ze de pers niet meer uit op wintersport. Koningshuisdeskundige Simone Lamain legt uit hoe dat komt.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

In de finale strijden de 6 overgebleven Tribute bands om een plek op de affiche van de Ziggo Dome. Maar optreden voor 17.000 mensen is alleen voor de 4 beste bands uit deze competitie weggelegd. Welke 2 bands verlaten vanavond nét voor de finish de show? En welke band wint maar liefst een uur speeltijd en wie eindigen met respectievelijk 45 minuten, 30 minuten en een kwartier spelen in de Ziggo Dome? Het is erop of eronder voor de 6 finale-waardige bands die vanavond proberen te winnen.



Kassa
Kassa: Afl. 7

Weleens iets vergeten af te rekenen in de winkel? Het kan iedereen gebeuren, maar sinds de opkomst van de zelfscankassa's gebeurt het steeds vaker. En ben je dan slordig of een ordinaire dief? En verder het verhaal van de chronisch zieke Jennifer. Dagelijks heeft zij te maken met discriminatie, bureaucratie en andere drempels vanuit haar gemeente. Doordat ze maar geen passende hulp krijgt, wordt haar kwaliteit van leven drastisch beperkt.



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 5

Jurre en Sahil geven antwoord op de knagende vraag: hoe ziet de mens er over 100.000 jaar uit? In het Testhok kijken de proefkonijnen wie er het snelst een nieuwe hobby leert: een kind, ouder of grootouder. Ze testen wat er gebeurt als je een explosie combineert met 800 pingpongballen. Wetensgappie Noor Abdulhussain vertelt waarom je van helium een piepstemmetje krijgt. En in Glijdt't? nemen de proefkonijnen tomatensoep onder de loep.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Zesdelige serie over het leven van dieren, vastgelegd met een groo

Dwergnijlpaard Eveline is te zwaar en moet op dieet. Maar daar lijkt Eveline het zelf niet mee eens te zijn. Bruine beer Malysh zet het Berenbos op stelten. Het lijkt er sterk op dat hij nog testosteron aanmaakt en dat terwijl hij gecastreerd is. De zoektocht naar zijn missende bal begint. Jonge zebrahengst Kytoko moet voor nageslacht gaan zorgen in zijn nieuwe kudde. Maar weet Kytoko eigenlijk wel hoe je een vrouw moet verleiden?



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 48

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Back to the hype
Back to the hype: Afl. 4

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 7 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 februari, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 41

Wat zijn de gevolgen van de dood van Aleksej Navalny? * 'Waar bemoeien ze zich mee?' Hoe een gemeente vanwege het klimaat eisen kan stellen aan jouw tuin * Een hele generatie kinderen in Gaza dreigt getraumatiseerd te raken: Mustafa liep als kind een oorlogstrauma op en kijkt nu met afgrijzen naar Gaza * VDL Nedcar sluit zijn deuren



EnzoKnol
EnzoKnol: SPECIALE BEHANDELING VOOR MYRON EN DE BABY ❤️ #3840

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 6

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 2

Kandidaten: Nick Toet, Jurre Geluk, Hugo Kennis en Eva Cleven.



Socutera
Socutera: Afl. 7

De Zonnebloem organiseert sociale en recreatieve activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Ze zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen.



Gio
Gio: WIJ ZIJN OP DE BAHAMA’S! HIJ HEEFT IN HET WATER GEPOEPT😂🇧🇸

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 7

De Haagse Hazes, ofwel Mario Mulder, wordt van de een op andere dag bekend door het programma Bloed, zweet en tranen. Hij voert van jongs af aan al een gevecht, waardoor hij later zo erg aan de drugs gaat, dat de mensen om hem heen hem omschrijven als een monster. Welke pijn verbergt Mario en hoe diep moet hijj gaan om tot herstel te komen?



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Vlak voordat het nieuwe juice-kanaal van Emma Wortelboer online komt, wordt zij vermoord. Wie van de acht bekende jeugdsterren is de dader? En welke juice had Emma verzameld om naar buiten te brengen?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 7

De hervormde gemeente in Woudenberg groeit, en zelfs zo hard dat er een nieuwe kerk in aanbouw is om de ruim 2000 leden te kunnen herbergen. Samen met andere vrijwilligers werkt Pieter van Zwet aan de nieuwe preekstoel, lezenaar en het doopvont. Ondertussen wordt er ook gezorgd voor de nieuwe aanwas door de kraamcatering. Elk kraamgezin in de gemeente krijgt drie maaltijden namens de kerk aangeboden. 'Elk nieuw begin gaat immers terug op God die niet van gisteren is; Hem staat de toekomst voor ogen', zegt dominee Alex Wessels. 'Hij geeft mensen steeds een nieuwe start, vaak op momenten dat ze er zelf niet meer op durfden te hopen.'



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - RKC Waalwijk | Eredivisie #22

Voor de vierde keer in twaalf dagen tijd is De Kuip toneel van een wedstrijd van Feyenoord. Na de Europa League-clash met AS Roma gaat de focus weer op de Eredivisie; in speelronde 22 wacht RKC Waalwijk. En uiteraard betekent dat dat er een nieuwe Preview online komt. Kijk de video en maak jezelf klaar voor alweer een thuiswedstrijd! #feyrkc ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



StukTV
StukTV: Aangeraakt in verlaten spookgevangenis | De Drop #1

In het Schotse dorpje Jedburgh staat een angstaanjagende gevangenis uit de 18e eeuw. Wie van ons moet(en) de hele nacht achter de tralies van Jedburgh Jail verblijven? Wij overleven een nacht op de engste plekken ter wereld. Wie wordt er gedropt? Dat bepaalt het lot... Voice-over: Daniël Lippens #stuktv #dedrop #teamstuk #jedburghjail Met dank aan: Klik hier De Drop wordt gemaakt door een team van professionals die vooraf grondig research doen naar de locatie en de veiligheid. Alle ondernomen activiteiten zijn akkoord bevonden door eigenaren en/of autoriteiten van de locaties. Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Een mooie uitdaging deze week voor het team in Elst. Elise en Bauke hebben hun intrek genomen in het ouderlijk huis van Elise met veel herinneringen aan haar ouders. Aan Ivo en Djamilla de belangrijke taak om de tuin en woonkamer aan te pakken in de stijl van het stel. Mediterrane sferen voor de tuin en een warme touch voor in de woonkamer.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 7

Studenten van de studie Global Responsibility and Leadership op zoek naar duurzaamheid stellen hoge eisen aan zichzelf, de samenleving en elkaar.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 7

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.









Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal
Napoli - Genoa

Van dit programma is geen informatie beschikbaar











DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Teken Om Te Winnen! (Roblox)

Teken Om Te Winnen! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 6

Numidia treedt op met Stille pijn (Stip It!) en Zoë Livay zingt Vrouw van de wereld.



Close Up
Close Up: Fotograaf Abbas Attar fotografeerde 50 jaar lang mensen over de hele wereld, vaak in extre

Fotograaf Abbas Attar, kortweg Abbas genoemd, fotografeerde 50 jaar lang mensen over de hele wereld, vaak in extreme omstandigheden zoals tijdens oorlogen, revoluties en levend onder fanatieke religieuze regimes. Tijdens de laatste maanden van zijn leven reflecteert Abbas in intieme setting op zijn belangrijkste werk, foto's die hij uitkoos op thema's als geweld, spiritualiteit, schoonheid en verdriet.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 6

Nathan en Marije nemen het tegen elkaar op. Welk team slaat de bal het hardst en rent met een homerun naar de overwinning?



vThorben
vThorben: 0% Grip Parkour! (Onmogelijk)

Bedankt voor het kijken naar Er is 0% Grip Parkour! (Onmogelijk) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Feyenoord
The story continues… | #UEL STORIES | Feyenoord - AS Roma

Het verhaal van Feyenoord en AS Roma kreeg donderdagavond een eerste vervolg in De Kuip. Onze camera’s draaiden weer mee; we keken vooruit met de vaste Feyenoord-watchers, gingen in het stadion van vak naar vak en maakten unieke shots van de Europese clash op het veld. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 9

Een meisje komt met een houten voorwerp naar de Repair Shop. Het is een boemerang en hij moet gerepareerd worden. Als je hem in de lucht gooit, komt de boemerang vanzelf terug. Saïd en Anna willen ook met een boemerang gooien en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar het is maar de vraag of de voorwerpen ook terugkomen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 47

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 35

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.