True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Alles flex - Alle afleveringen
Alles flex
Alles Flex: Afl. 16

Elvis heeft slecht nieuws: de feestcommissie wil dit jaar geen bandoptreden op het eindfeest, maar een dj. Naomi is ervan overtuigd dat Roderick, die ook in de feestcommissie zit, er iets mee te maken heeft. De band legt zich hier niet bij neer en besluit met sabotage het podium over te nemen en alsnog op te treden. Iedereen weet: tijdens het eindfeest wordt er geschuifeld. Maar hoe gaan ze dat aanpakken? Anne weet wel met wie hij wil schuifelen, maar die wil niet met hem. Ravi probeert het bij MC, maar zij vindt schuifelen echt super lame. En Patrick is ondanks zijn nieuwe look nog niet zelfverzekerd genoeg om op een meisje af te stappen.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 15

Tijdens de bandrepetitie wordt Pinar heel boos op Anne, omdat hij het op zo'n lullige manier heeft uitgemaakt. Ze dreigt uit de band te stappen maar Anne is haar voor: hij stapt zelf wel uit de band. De leerlingen moeten een tijdscapsule maken en een tijdscapsule van vroeger openen. Ze vinden oude video-opnames van een bandrepetitie van de jonge Elvis. Op de oude beelden zien ze een bandcrisis die wel erg lijkt op hun eigen bandcrisis. MC vindt een oude foto van haar moeder en doet een gruwelijke ontdekking: Haar moeder was vroeger ook punker! MC zweert haar punkimago af, steekt haar kleren in brand en komt terecht in een identiteitscrisis.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 14

Anne en Naomi willen allebei hun relaties verbreken, maar durven dat niet. Ze komen tot een deal: ze maken het voor elkaar uit. Anne dumpt Roderick voor Naomi en Naomi dumpt Pinar voor Anne. Maar het plan mislukt. Pinar begrijpt Naomi verkeerd en denkt dat ze juist nog harder moet vechten voor haar relatie met Anne. En Anne, stiekem nog steeds verliefd op Naomi, maakt het op zo'n lullige manier uit voor Naomi, dat Roderick kwaad wordt en besluit om Naomi te pesten. Patrick is al wat langer zijn kledingstijl zat en hij vraagt MC om advies. Hij wil net zo punk worden als haar. MC vindt dat Patrick op zoek moet naar zijn innerlijke punker.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 13

Ravi verschijnt met krukken op school en zijn been in het gips. Tot z'n verbazing krijgt hij alle aandacht van de coole kids. Van Laura mag hij zelfs naar het mindervalidentoilet. Als het gips eraf mag, overtuigt hij de arts het nog een paar dagen te laten zitten. Hij wil de aandacht niet kwijt. Maar kort daarna krijgt Laura door dat hij helemaal geen krukken meer nodig heeft. Als de nerdy Pinar haar rapportcijfers ontvangt komt ze erachter dat haar aartsrivaal Aaron nog beter heeft gepresteerd dan zij. Ze daagt hem uit voor een kennis battle. Een totaal losgeslagen strijd breekt los, waarbij Pinar geen middelen schuwt om van Aaron te winnen.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 12

Anne laat per ongeluk een deur achter zich dichtvallen, recht in het gezicht van rolstoelgebruiker Laura. Ravi waarschuwt Anne treiterend: Pas op, dit is slecht voor je karma! Anne gelooft er geen bal van. Maar als diezelfde dag er ineens raadselachtig veel misgaat, raakt Anne ervan overtuigd dat Ravi gelijk had. MC komt te laat voor een proefwerk en liegt dat haar oma is overleden. Haar leugen komt uit en als straf krijgt ze corvee. Tot overmaat van ramp is ze ingedeeld met Bitch Bonnie. De gezworen vijanden vinden elkaar in hun gedeelde haat voor corveedocent Lucien. Tijdens het corvee raakt MC steeds meer onder de indruk van Bonnie.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 11

Anne is trots en blij dat hij Pinar als vriendin heeft, maar Ravi baalt want nu moet hij zijn beste vriend delen. Anne op zijn beurt is boos omdat Ravi hem geen tijd gunt met Pinar. De twee krijgen hooglopende ruzie met elkaar. Anne wil indruk maken op Pinar, door te doen alsof hij haar liefde voor biologie met haar deelt. Dit gaat mis als ze bij de biologieles braakballen moeten ontleden. Patrick wordt naar voren gehaald om samen met Naomi leadzanger te worden. Dit is voor Naomi een klap in het gezicht. Ze besluit Patrick stiekem bang te maken in de hoop dat hij terugkrabbelt. Maar dat plan keert zich tegen haar als MC er lucht van krijgt.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 10

Anne weet zich geen raad met Pinars liefdesverklaring en gaat haar uit de weg. Op aanraden van Ravi vraagt hij Pinar op date naar de bioscoop want Naomi is immers geen optie meer. Pinar vraagt MC en Naomi om datingadvies. Naomi, die zichzelf een expert vindt in daten, denkt dat de bioscoop betekent dat Anne wil zoenen. Anne krijgt op zijn beurt slecht advies van Ravi en Patrick. Al die adviezen maken dat zowel Anne als Pinar erg krampachtig zijn tijdens de date. Pinar probeert op alle mogelijke manieren Anne duidelijk te maken dat hij haar mag zoenen. Anne mist echter alle hints, zelfs als ze een snoepje van mond op mond wil overdragen.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 9

Ravi wil graag naar het feest van de populaire Roderick en Bonnie, maar maakt nul kans op een uitnodiging. Als hij erachter komt dat ze nog een locatie zoeken, bluft hij dat het wel bij hem thuis kan. Hij verzwijgt dit voor zijn ouders, maar krijgt spijt als blijkt dat Roderick en Bonnie heel veel mensen hebben uitgenodigd. Het feest loopt totaal uit de hand. Pinar is verliefd op Anne maar weet niet hoe ze dit aan hem moet vertellen. Op advies van Naomi maakt ze een oldschool mix-tape voor hem, met liefdesliedjes. Op het feest geeft ze de tape aan aspirant-dj Anne, maar die denkt dat het muziek is om voor het feestende publiek te draaien.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 8

De schoolband maakt zich op voor een belangrijk optreden, maar dat dreigt niet door te gaan als Naomi op dezelfde dag naar een modellencasting moet van haar moeder. Naomi zit klem. Met hulp van MC verkleedt ze zich als punker, inclusief groen haar, om het castingbureau af te schrikken. Het plan keert zich tegen haar als de groene verf niet uitwasbaar blijkt. Wanneer Elvis op zoek gaat naar een vervanger voor Naomi, blijkt Patrick een groot zangtalent te zijn. Maar Patrick durft niet. Hij is bang dat hij door de hele school uitgelachen zal worden. Kunnen Elvis en de rest van de band hem overtuigen om toch met ze het podium op te stappen?



Alles flex
Alles Flex: Afl. 7

Als er tijdens een les seksuele voorlichting wordt geroepen dat je van masturberen blind wordt, krijgt Patrick de schok van zijn leven. Hij vreest dat dit hem ook zal overkomen. Dat durft hij niet tegen zijn vrienden te zeggen en zijn angst groeit met het uur. Als hij niet veel later wazig begint te zien, wordt de paniek nog groter. Roderick vraagt Naomi op date. Zij vindt het spannend, want ze heeft geen enkele ervaring met jongens. Naomi is zo nerveus dat ze niet naar de date durft en Roderick zelfs probeert te ontwijken - tot ze bij de les seksuele voorlichting een waardevol inzicht opdoet.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 6

Halloweenfeest op school, met een optreden van de schoolband. Ravi en Anne zijn verkleed, maar blijken de enigen. Anne schaamt zich kapot en probeert Naomi te ontlopen - maar het gaat van kwaad tot erger als zijn mummiepak openscheurt. Naomi bekent dat ze een oogje heeft op Roderick. Pinar wordt hierdoor onzeker, want zelf is ze nog nooit verliefd geweest. Maar als ze mummie Anne op de wc's helpt met zijn pak, voelt ze onverwachts toch vlinders. MC heeft zich verkleed als haar held Arjen Lubach en heeft de schrik van haar leven als Elvis denkt dat ze verkleed is als Donald Trump. Wat nu?! Ze kan toch niet optreden als Donald Trump?!



Alles flex
Alles Flex: Afl. 5

Naomi is te fanatiek tijdens de repetities. Ze krijgt van Elvis te horen dat ze zich als een diva gedraagt en ze zo de band tegen zich zal krijgen. Ze besluit een lunchafspraak met haar bandgenoten te organiseren, maar komt er dan achter dat ze dat het hele clubje eigenlijk vrij vies en irritant vindt. MC is haar boterhammen met kaas zat en bestelt een stapel gefrituurde snacks. De stunt keert zich tegen haar: ze moet nodig naar de wc en gaat stiekem naar het mindervalidentoilet. Rolstoelgebruiker Laura meldt dit bij de juf, die MC op haar kop geeft. Tot overmaat van ramp komt uit dat die juf haar moeder is en waar de afkorting MC voor staat.