True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Jongeren.TV

Zappsport - Alle afleveringen

Zappsport

Zappsport

Hellup kickboksen met topper: Rico Verhoeven. Rico werd in juni 2014 wereldkampioen zwaargewicht bij Glory. Zijn gevecht met Badr Hari op 10 december kreeg veel media-aandacht. Hij won het gevecht wegens een blessure van Badr, maar ze geven aan een re-match te doen in 2017. Gaby is 10 jaar en bokst nu ongeveer 1,5 jaar. Rico inspireert haar. Binnenkort heeft ze haar eerste wedstrijd (19-02-2017). Haar trainer zei dat ze kans maakt, maar ze moet haar low kick verbeteren. Ze vindt het draaien en dan op de juiste manier uitkomen op het been van de tegenstander nog lastig. Ze is dit erg hard aan het oefenen. Dit is ook een reden waarom ze geholpen wilt worden door Rico. - Konijnenknallen met FC Twente - Portret urban dancing Teun en Antonia dansen samen sinds september 2015. In mei 2016 hebben ze meegedaan aan open NK wedstrijden voor Juveniles 1 bij de NADB in Almere, en daarbij zijn zij bij zowel Ballroom als Latin eerste geworden. Ze dansen 2 uur per week samen. Op vrijdagavond en zaterdag middag hebben ze training in stijldansen, maar daarnaast spreken ze ook nog wel eens samen af om te spelen en gaan ze bijvoorbeeld naar de bioscoop. Door het dansen hebben ze elkaar ontmoet en zijn ze dikke vrienden geworden.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens tegen de meiden in de Battle beachvolleybal met toppers Alexander Brouwer: Bronzen Medaille Rio 2016 Marleen van Iersel: 1/8 Finale Rio 2016

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Hellup baanwielrennen met topper Elis Ligtlee. Ze begon haar carrière in de BMX sport en werd vele malen Europees en wereldkampioen. Omdat ze de sport te gevaarlijk vond worden, stapte ze in 2011 over op het baanwielrennen. Haar specialiteiten zijn korte disciplines zoals de sprint, de 500 meter tijdrit en de keirin. In de keirin werd ze Olympisch Kampioene in Rio in 2016. Helaas kon ze in 2016 niet aan de wereldbeker en het NK meedoen wegens een knieblessure, waar ze nu nog steeds last van heeft. Zij hellupt Victor van 8 jaar. Hij doet niets anders dan fietsen. Hij fietst op de weg, doet aan veldrijden, is aan het baanwielrennen en zou heel graag ook nog gaan bmx’en. Elis vindt hij heel leuk, vooral omdat ze zo goed is in de baan en omdat ze uit het BMX afkomstig is. Konijnenknallen met Willem II Repo jumping Amsterdam. Maud is 9 jaar en doet al voor de derde keer mee aan Jumping Amsterdam. Ze heeft eerst aan de Bixie meegedaan en nu gaat ze het springparcours doen met Jeroen Dubbeldam!

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport: Compilatie

Schaatsteam Het Schaatsteam steunt kinderen die CF (taaislijmziekte) hebben. Door te sporten voelen ze zich beter. Jij kan hen helpen. Bedenk een leuke actie waar je geld mee kan verdienen voor de Nederlandse CF stichting. De auto’s in de straat wassen bijvoorbeeld.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens tegen de meisjes in de Battle basketbal met toppers: Charlotte van Kleef • 20 jaar • 1.90m lang • Positie: forward 5-tegen-5 basketball: • Speelt in de Eredivisie (Vrouwen Basketball League) bij Loon Lions • Afgelopen maand voor eerste keer bij selectie ‘echte’ oranje • Won in 2015 historische bronzen medaille op het EK met Nederland Under 20 3x3 basketball: • Won zilver op de Jeugd Olympische Spelen in Nanjing, China Bas Rozendaal • 2.13m lang • Positie: Center 5-tegen-5 Basketball: • Speelde in Amerika • Op dit moment bij Red Giants in Meppel (Promotiedivisie, 1 competitie onder eredivisie). Red Giants wist afelopen jaar kampioen te worden in de Promotiedivisie. 3x3 basketball: • Werd afgelopen zomer Nederlands Kampioen 3x3 basketball met ‘Team Utrecht’. • Werd geselecteerd voor het Nationale 3x3 team voor het WK in China. De mannen werden 6e van de wereld.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

- Hellup hockey met topper Lidewij Welten. Lidewij debuteerde in 2008 in het Nederlands dameselftal en behaalde een gouden plak op de Olympische Spelen van Bejing. Welten is aanvalster en begon haar hockeycarrière bij HOD in Valkenswaard. In 2004 werd ze gescout door HC Den Bosch en in het seizoen 2005-2006 maakte ze haar debuut in het eerste elftal. In 2012 won ze wederom goud op de Olympische zomer spelen in London. In 2014 werd ze Wereldkampioen in Den Haag, in 2015 werd ze wereldspeelster van het jaar. Merel (11 jaar) wil heel graag leren hoe ze iemand met een trucje kan passeren, ze probeert dat nu met de backhand, maar dat mislukt nogal eens. - Reportage NK Survivalrun - Konijnenknallen Vitesse

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport: Compilatie

- De jongens tegen de meisjes in de Battle zaalhockey. Ze worden begeleid door: Teun Rohof Club: AH&BC Nederlands Zaalhockey team Belangrijkste prestatie: WK Kampioen Zaalhockey (2015) Kiki Collot d'Escury Club: Amsterdam Nederlands Zaalhockey team Belangrijkste prestaties: WK Kampioen Zaalhockey (2015) EK Kampioen Zaalhockey (2014)

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Wie wordt Zappsporter van het Jaar? Dit zijn de kanshebbers: Turnster Sanne Wevers Wielrenner Tom Dumoulin en Atlete Marlou van Rhijn.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Zappsport Schaatsteam – afl. 2 Voormalig top-schaatser Jochem Uytdehaage stoomt vijf kinderen met weinig of geen schaatservaring klaar voor de alternatieve Elfstedentocht. Jochem is ambassadeur van NCFS, een stichting die zich inzet voor mensen met taaislijmziekte. Sport is voor hen heel belangrijk. Presentatrice Naomi van As: “Het is een geweldige uitdaging die we aangaan. Ik wil laten zien dat niets onmogelijk is en zorgen dat het team een prestatie gaat neerzetten om trots op te zijn.”

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Jochem Uytdehaage traint Zappsport Schaatsteam Bij Zappsport is het al zeker: de Elfstedentocht gaat door! Voormalig top-schaatser Jochem Uytdehaage stoomt vijf kinderen met weinig of geen schaatservaring hiervoor klaar. Jochem en het schaatsteam zetten zich in voor CF, taaislijmziekte. Als je CF hebt, gaat ademen soms wat moeilijker omdat het slijm in je lichaam dus niet zo flexibel is. Sporten is dan goed. Hoe de trainingen verlopen is vanaf 17 december te volgen in het programma. Kijkers kunnen ook deelnemen aan de alternatieve versie van de Tocht der tochten die op 15 januari 2017 wordt verreden in Biddinghuizen. Wil jij ook kinderen met CF helpen? Dat kan! Door een actie te doen waarbij je geld voor de CF stichting inzamelt, zodat zij op zoek kunnen naar een medicijn.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De meisjes tegen de jongens in de battle boulderen met toppers: Julia Meijer, zit sinds 2015 bij Jong Oranje. Dit jaar won ze het NK Boulder voor senioren in Amsterdam. Podiumplaatsen bij nationale jeugd- en seniorenwedstrijden in zowel de discipline boulder als lead zijn voor de Eindhovense Julia geen uitzondering. Zeno Schaekers, zit sinds dit jaar bij Jong Oranje. Op zaterdag 10 december doet Zeno mee aan het NK Lead in Amsterdam. Eerder won hij meerdere nationale jeugdwedstrijden, werd hij derde op het NJK Boulder in Utrecht dit jaar en won hij het NJK Boulder in 2015. Ook in de seniorencompetitie weet het talent uit Nieuwegein zijn mannetje te staan.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Hellup tafeltennis Topper – Britt Eerland tafeltennist al sinds haar achtste. Ze werd in 2010 (als zestienjarige) individueel Europees kampioene. In 2016 werd zij voor het eerst Nederlands Kampioene enkelspel. Als twaalfjarige debuteerde zij in de Nederlandse eredivisie tafeltennis, waarin ze de jongste speelster ooit werd. Zij helpt River die helemaal gek is van tafeltennis. Hij vindt het leuk om het te spelen maar ook om naar te kijken. Competitie vindt hij het allerleukst omdat hij dan met zijn maatjes en zijn aller beste vriend kan samen spelen. River zou graag nog wat extra hulp willen krijgen bij zijn service want die is nog niet op zijn best. Durf te vragen: Quincy Promes, speler van het Nederlands elftal. Repo Urban dancing met Teun en Antonia, die samen dansen sinds september 2015. In mei 2016 hebben ze meegedaan aan open NK wedstrijden voor Juveniles 1 bij de NADB in Almere, en daarbij zijn zij bij zowel Ballroom als Latin eerste geworden. Ze dansen 2 uur per week samen. Op vrijdagavond en zaterdag middag hebben ze training in stijldansen, maar daarnaast spreken ze ook nog wel eens samen af om te spelen en gaan ze bijvoorbeeld naar de bioscoop. Door het dansen hebben ze elkaar ontmoet en zijn ze dikke vrienden geworden. Teun en Antonia vinden muziek en bewegen erg leuk en kunnen eigenlijk niet zonder.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens strijden tegen de meisjes in de Battle golf. Ze worden begeleid door de volgende toppers: Zhen Bontan is negentien jaar en maakt deel uit van de Oranje damesselectie. Ze droomt als amateur van een mooie profcarrière als tourspeelster maar zal voorlopig nog amateur blijven. Zhen is o.m. Nederlands Kampioen t/m 12 jaar in 2009 en winnares van het Dutch Junior Open 2016. Floris de Vries heeft meerdere nationale en internationale toernooien gewonnen. Na een aantal jaar als fulltime amateur vond werd het tijd voor de volgende stap in zijn carrière en besloot hij om professional te worden. Een jongensdroom kwam uit; spelen op de European Tour. Vanwege zware blessures heeft Floris moeten besluiten om zijn carrière als fulltime professional in te ruilen voor een nieuwe carrière als coach en teaching professional.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens strijden tegen de meisjes in de Battle survivalrun. Ze worden geholpen door toppers Erik de Heer, voorzitter van een survivalgroep. Hij heeft al ruim 24 jaar survivalrun ervaring. Hij kwalificeerde zich dit jaar zowel voor het EK in Nederland als het WK in Canada. Priscilla de Vries werd 7e bij de vrouwen op het NK RUC 13 km en won de 9 km BSC survivalrun in Westenbork

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Hellup schoonspringen Topper Uschi Freitag begon op jonge leeftijd met schoonspringen en werd verschillende keren Duits kampioen. In Nederland komt Uschi uit voor de Amsterdamse vereniging De Dolfijn. Zij werd meerdere keren Nederlands Kampioen op de 2- en 3 meter plank. Europees won zij zilver op de 3 meter plank. Zij helpt Imara. Imara zit al 3 jaar op schoonspringen. Ondanks dat ze nog maar 9 jaar oud is, is ze nooit bang als ze van de plank springt. En hoogtevrees kent ze zeker niet. Ze is fan van Uschi, niet alleen omdat ze haar heeft zien schitteren op de Spelen maar ook omdat Uschi lid is van dezelfde vereniging als Imara, de Dolfijn in Amsterdam. Ze zou graag een contra sprong willen leren van Uschi omdat ze dan mee mag doen aan het NJK schoonspringen. Ze kan deze sprong af en toe, maar ze draait vaak niet snel genoeg waardoor ze tijdens haar sprong al in het water terecht komt. Verder: - Portret cricket

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens strijden tegen de meisjes in The Battle Skateboarden. De toppers die ze bijstaan zijn: Douwe Macaré Douwe is 24 jaar en Nederlands Kampioen skateboarden. Hij komt uit Arnhem en is full time skateboarder. Zijn favoriete trick is de kickflip. Candy Jacobs Candy is 25 jaar en Europees en Nederlands kampioen skateboarden. Ze is derde op de wereldranglijst skaten. Ook werd zij vierde in de X-Games (Olympische spelen voor skaters).

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Een battle van de meiden tegen de jongens: targetsprint. De toppers die helpen zijn Mandy Mulder (1996) Europees Kampioen 2016, DIV keren Nederlands kampioen. Jelle Wind (1997) Diverse keren Nederlands Kampioen.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De meisjes strijden tegen de jongens in The Battle Footgolf. Ze worden geholpen door de toppers Glenn Helder Is een Nederlands voormalig profvoetballer en ex-international van het Nederlands Voetbalelftal. De linksbenige linksbuiten deed de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij o.a. speelde bij Sparta Rotterdam, Vitesse en Arsenal. Albert Stuivenberg Is een Nederlands voormalig voetballer en huidig voetbaltrainer. Hij speelde o.a. bij Feyenoord (jeugdopleiding) HFC Haarlem en Telstar. Ook was hij hoofdcoach jeugd bij Feyenoord en bij de KNVB als coach van het Nederlands elftal voor spelers onder de 17 jaar.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

De jongens strijden tegen de meisjes in The Battle Honkbal. De toppers die ze bijstaan zijn: Eva Voortman, een 23 jarige speelster uit het Nederlandse Softbal team. Daarnaast speelt ze ook nog bij haar club Olympia Haarlem. Ze speelt met rugnummer 19 en houdt haar eigen blog bij over haar softballeven. Michael Duursmam, 38 jaar. Zijn positie is korte stop of tweede honk. Hij is rechtshandig. Michael komt in de Nederlandse competitie uit voor de Pioniers.

Deze uitzending bekijken