True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Are You The One? - Alle afleveringen
Are You The One?
Are You The One: Afleveringen Geordie OGs - Fight Night

Holly en Jacob gaan op zoek naar een trouwlocatie. Marnie viert haar verjaardag en Sophie verlaat voorgoed het huis van haar vader. Aarons belangrijke MMA-gevecht vindt eindelijk plaats. Zou hij het winnen?Are You The One?
Are You The One: Afleveringen Teen Mom UK - New World

Amber en Ste verwelkomen baby Hudson. Chloe geniet ervan om Jordan te zien kruipen en Emma maakt nieuwe vrienden. Megan wil heel graag ruimte in haar leven maken voor Tel.Are You The One?
Are You The One: Afleveringen Jersey Shore: Family Vacation - Only in Jersey

De huisgenoten zijn weer bij elkaar en wachten tot Mike de gevangenis uit mag. Zijn vrijlating komt later dan gedacht, dus brengen ze de tijd door met bowlen en strippers. Het wordt fysiek als Vinny en Angelina wat verder gaan met hun flirt.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 12 All or Nothing

De deelnemers hebben nog een kans om te winnen en moeten de zes spelers zonder match erop vertrouwen dat ze hun perfecte match kunnen vinden. Amber twijfelt tussen drie mogelijke kandidaten.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 11 On to the Next

De deelnemers hebben moeite om de laatste drie koppels vast te stellen, maar een persoon weet zeker wie zijn match is. De nieuwste matches krijgen de kans elkaar beter te leren kennen.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 10 It All Comes Down to Jax

Drie stellen ontdekken dat ze een perfecte match zijn terwijl twee stellen slecht nieuws krijgen. Justin en Max krijgen antwoorden. Paige heeft moeite zich kwetsbaar op te stellen.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 9 Games Players Play

Het huis moet weer opkrabbelen nadat Kai's stunt als player alles in de war schopte. Remy probeert Paige te bewijzen dat zijn tijd als player achter hem ligt.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 8 This Sucks and Blows

Vrienden en familie zetten het huis op z'n kop. Jenna zoekt een middenweg tussen strategie en wat haar hart ingeeft. Een bezoekje aan de bonkkamer heeft explosieve gevolgen.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 7 Red Flag Alert

Jonathan wil het goed te maken met Basit. Eén stel groeit dichter naar elkaar toe, terwijl een ander stel probeert hun ongezonde gedrag als het gaat om daten achter zich te laten.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 6 Hate to Burst Your Bubble

Het Huis wil weten welke koppels een Perfecte Match zijn. Jonathan wil een wig tussen twee geliefden drijven. Kai gaat verder met z'n leven en laat Jenna toekijken.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 5 There Was A Fivesome?

Een kwintetje gooit de dynamiek van het huis overhoop. Justins slechte gewoontes bedreigen z'n relatie met Max. Danny heeft een klik met iemand.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 4 We Come to Slay

Na de Queer Prom is het huis letterlijk en figuurlijk een puinhoop. Dramatische zoenen zorgen voor moeilijkheden bij twee stellen. Dionne Slay arriveert.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 3 This is trash

Justin moet kiezen tussen iemand die hem wil en iemand die nog twijfelt. Basit vecht voor acceptatie. Het huis ontdekt een paar ongemakkelijke 'waarheden'.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 2 Come One, Come All Part 2

De sterkste koppels beginnen nu al te wankelen. Eén stel heeft moeite met het concept van open relaties. Liefdesdriehoeken transformeren.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 1 Come One, Come All Part 1

Voor de eerste keer kent liefde geen grenzen en is iedereen een potentiële partner voor de 16 singles die naar Hawaï komen voor de liefde en om kans te maken op 1000.000 dollar.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Just Tattoo of Us UK - Just Tattoo Of Us

Lateysha uit The Valley is vandaag medepresentator. Big Brother-ster Aisleyne Horgan-Wallace en haar beste vriendin Amy verstevigen hun vriendschap. Vader en zoon Darren en Dean houden niets achter en Jack en Crystal keren terug.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Geordie Shore - Nathan Needs A House Party

Nathan zit er helemaal doorheen, dus de familie besluit een huisfeest te geven om hem op te vrolijken. Sophie mist haar vriend en de nieuwelingen worden door de Geordie-familie opgenomen. Abbie gooit roet in het eten voor Beau en Bethan.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Teen Mom 2 - Home is Home

Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen The Charlotte Show - A Break in South Africa

Zullen Charlotte en Mel het bijleggen voor ze op vakantie gaan naar Zuid-Afrika? Josh is een echte held en helpt Charlotte na een afschuwelijk ongeluk. Charlotte geniet van een safari in Afrika met Josh.