True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Awkward. - Alle afleveringen
Awkward.
Awkward: Over the Hump

Jenna probeert alle ballen in de lucht te houden, maar haar Sping Break dreigt te worden verpest door de stress van universiteitsaanmeldingen en gedoe met jongens.Awkward.
Awkward: Old Jenna

Het zit weer goed tussen Jenna en haar vriendinnen. En Jenna denkt dat ze er klaar voor is om weer wat met Matty te beginnen.Awkward.
Awkward: Homewrecker Hamilton

De situatie met de jongens spookt door Jenna's hoofd en ze vraagt zich af hoe ze haar verwrongen liefdesleven weer kan rechtzetten totdat een onverwacht sms'je haar hele drama in de schijnwerpers zet.Awkward.
Awkward: Jenna Lives

Net nu Jenna haar grote ongeluk begint te vergeten en ze zich weer goed voelt, komt een onbekende stalker in beeld. De onbekende brengt haar stigma weer onder de aandacht en Jenna vraagt zich af of haar reputatie Matty ervan weerhoudt om met haar een echte relatie aan te gaan.Awkward.
Awkward: The New Sex Deal

Na de strijd tussen de seksen op PHHS dreigt Valentijnsdag in de soep te lopen, dus Jenna probeert wat leven in de brouwerij te brengen met een gehuurde feestbus.Awkward.
Awkward: Auld Lang Party

Jenna's plannen voor een rustige Oud en Nieuw lopen in de soep en veranderen in een gaaf feest bij Ally thuis. Iedereen proeft iets (of iemand) nieuws.Awkward.
Awkward: The Graduates

De plannen voor het eindexamen lopen helemaal mis wanneer Sadie Saxton niet meer aan de ceremonie mee mag doen.Awkward.
Awkward: Let's Talk About Sex

De vader van Jenna neemt het heft in eigen handen en gaat met de ouders van Matty praten over de relatie tussen hun kinderen.Awkward.
Awkward: Girl Rules

Op Matty's achttiende verjaardag komt Jenna tegenover zijn nieuwe vriendin Gabby te staan. Sadie en Tamara nemen het tegen elkaar op en hieruit komen onverwachte resultaten voort.Awkward.
Awkward: Resolutions

Jenna ontwijkt de confrontatie met haar moeder na de ontdekking dat zij achter die brief zat door wat feestelijkheden te verspreiden tot het cadeau van Jake haar dwingt te beslissen of ze haar verleden met Matt voorgoed achter zich kan laten.Awkward.
Awkward: Another one Bites the Dust

Jenna weet nu wat ze voelt voor Jake en is vastbesloten het te doen. Haar vastberadenheid wordt echter verstoord door de bruiloft van tante Ally, een man uit het verleden van haar moeder en intriges van Sadie.Awkward.
Awkward: Pick Me, Choose Me, Love Me

In de nasleep van de openbaring van haar blog lijkt iedereen wel een mening te hebben over Jenna's leven. Maar terwijl iedereen zich lekker laat vermaken, willen Jake en Matty antwoorden.Awkward.
Awkward: Welcome to Hell

Jenna wordt afgewezen waardoor ze bijna doordraait, terwijl de "heltent" van Lissa's gezin een hele nieuwe draai aan openbaringen geeft.Awkward.
Awkward: Sophomore Sluts

Jenna en Tamara hebben geduchte concurrentie; de 'tweedejaarssletten'. Er wordt niet alleen gestreden om het kampioenschap van Spirit Week, maar ook om de aandacht van Matty en Jake.Awkward.
Awkward: The Other Shoe

Jenna's beslissing over de jongens wordt bekend. Naast een reis naar Europa, lijkt alles in het voordeel van Jenna te gaan. Maar er gebeurt iets waardoor Jenna zich afvraagt of alles krijgen wat ze wil ook echt is wat ze nodig heeft.Awkward.
Awkward: My Love is a Black Heart

Jenna bereidt zich voor op haar eerste Valentijnsdag met een vriendje en zowel zij als Tamara worden jaloers wanneer ze te maken krijgen met de mogelijkheid dat hun exen zonder hen doorgaan.Awkward.
Awkward: Finals

Na de dramatische examenreis probeert Jenna zich op haar examen te concentreren, maar de naschokken van Eva's babybom lijken roet in het eten te gaan gooien.Awkward.
Awkward: Sprang Break Part 1

In Ally's gehuurde strandhuis in Rosarito in Mexico heb je meer dan genoeg zon, zand, seks, geheimen en fratsen.Awkward.
Awkward: Time After Time

Een combinatie van slechte timing en onthullingen zorgen voor ontsteltenis bij Jenna en Jake.Awkward.
Awkward: #Drama

De strijd der seksen barst weer los als Jenna en Tamara's jongensdatabase viraal gaat en een geheim onthult dat wrijving veroorzaakt in hun eigen vriendschap.Awkward.
Awkward: Sex, Lies and the Sanctuary

Het is eindelijk officieel aan met Jake en Jenna geniet van haar nieuwe relatiestatus tot ze ontdekt dat er al maanden een geheime camera hangt bij de Sanctuary. Ze doet alles wat in haar macht ligt om de tape te vernietigen met behulp van Ming en coAwkward.
Awkward: Sprang Break Part 2

In Ally's huurhuis aan het strand in Rosarito, Mexico is er geen gebrek aan zon, zand, geheimen en gedoe.Awkward.
Awkward: Bonfire of the Vanities

Het jaarlijkse vreugdevuur van de vierdejaars studenten staat op exploderen als Jenna en Tamara de meisjes-beoordelingsmethode van de jongens vinden, in de vorm van het Telefoonboek.Awkward.
Awkward: WTF Happened Last Year?

Jenna onthult wat er vorig jaar is gebeurd met haar en de rest van de groep; waardoor Matty en Jenna ruzie kregen, waardoor Sadie en Tamara vrienden werden en hoe Jake en Lissa weer bij elkaar kwamen.Awkward.
Awkward: Snow Job Part 1

Rivaliteit en romances bereiken hun hoogtepunt op de skireis van Palos Hills High School.Awkward.
Awkward: My Personal Statement

Het is tijd voor de universiteitsinschrijvingen en Jenna en Tamara moeten de mogelijkheid van een toekomst zonder elkaar onder ogen zien. Intussen probeert Eva te zorgen dat Matty en Jenna ruzie houden.Awkward.
Awkward: Snow Job Part 2

Rivaliteit en romantiek bereiken een hoogtepunt tijdens het skireisje van de vierdeklassers van Palos Hills High School.Awkward.
Awkward: Touched By An Angel

Jenna en Matty proberen vrienden met extraatjes te zijn, maar Matty toont alleen interesse in de extraatjes en dat maakt Jenna wat onvriendelijk.Awkward.
Awkward: Prison Breaks

Na haar ruzie met Matt besluit Jenna om Luke te bezoeken op zijn campus, maar haar plan voor een romantisch avondje verloopt nogal stroef. Ondertussen brengen Matt en Jake de nacht in de cel door en heeft Tamara een onverwacht spannende avond.Awkward.
Awkward: After Hours

Wat gepland was als vriendschappelijk groepsuitje wordt een helse avond waarop Jenna, die Matty aan Eva wilde koppelen, ontdekt dat ze nog wat voor hem voelt.Awkward.
Awkward: Overnight

Jenna en Tamara gaan overnachten bij een universiteit, maar het gaat niet volgens plan. Lacey wil ook eens het studentenleven ervaren en een feestje bij Matty zorgt voor nieuwe haat en liefde.Awkward.
Awkward: Crowning Moments

Jenna heeft een studerende vriend, maar ontkomt niet aan middelbare-schooldrama als ze de misterverkiezing moet managen. Tamara probeert steeds wanhopiger om Jake terug te winnen.Awkward.
Awkward: Who I Want To Be

Jenna staat voor een grote beslissing in deze laatste aflevering van het seizoen: Wie wil ze worden?Awkward.
Awkward: Over My Dead Body

De 'Drunk Driving Awareness Week', ter preventie van alcoholmisbruik achter het stuur, wordt onder de aandacht gebracht met een rollenspel waar iedereen aan mee wil doen. Alleen Jenna, die eerder een fataal ongeluk overleefd heeft, is minder enthousiast. Toch wordt ze gekozen en vertolkt ze met moeite de rol van 'Dead Stacey'.Awkward.
Awkward: Listen To This

Jenna probeert met Matty te communiceren en vat z'n afstandelijkheid op als afwijzing nadat ze weer in bed zijn beland. Maar eigenlijk is z'n gedrag te wijten aan een schokkende ontdekking die hij voor zichzelf houdt.Awkward.
Awkward: Queen Bee-atches

Om zich volledig op Palo Verdes' goede doel te richten worden Lacey en Jenna gedwongen gemeenschappelijke dingen te ondernemen met de kattige meiden. Vervolgens stuiten Jenny en Jake op Matty en vraagt Jake zich af of Matty weet heeft van zijn kus met Jenna.Awkward.
Awkward: Don't Dream It's Over

Als Tamara Jenna ervan beschuldigt een relatiesaboteur te zijn, confronteert Jenna haar ex-vriendjes met een verrassend resultaat.Awkward.
Awkward: What Comes First: Sex or Love?

Jenna moet nog bijkomen van Jake's liefdesverklaring en probeert uit te vogelen of seks met Jake haar duidelijkheid zal geven over haar eigen gevoelens.Awkward.
Awkward: I Am Jenna Hamilton

Er hangt romantiek in de lucht, iedereen is in de ban van het aankomende winterbal. Jenna wil het liefst romantisch gevraagd worden, maar ze wil ook niet laten gebeuren dat Matty's passieve houding haar in de steek laat. Jenna is furieus wanneer Sadie Jenna's nominatie tot 'prinses van het bal' saboteert en Matty nalaat Jake te vertellen over zijn relatie.Awkward.
Awkward: No Doubt

Jenna heeft het idee dat zij en Matty op de goede weg zijn wanneer hij haar voor het eerst voor een echte date uitnodigt. Jenna begint echter te twijfelen over haar romance wanneer Tamara haar wantrouwen jegens Matty aan Jenna bekend maakt.Awkward.
Awkward: Living in Sin

Jenna gaat een stap verder met Luke. Tamara's schuld achtervolgt haar.Awkward.
Awkward: An Indecent Promposal

Het gala-aanzoekseizoen is begonnen op PHHS en Jenna krijgt verrassend nieuws.Awkward.
Awkward: The Campaign Fail

Jenna moet weer op het rechte pad komen, maar de schade die ze haar vrienden en familie heeft berokkend is niet eenvoudig ongedaan te maken. Zullen ze haar vergeven of moet ze daarvoor tot het uiterste gaan?Awkward.
Awkward: Happy Campers, Happier Trails

Jenna moet kiezen tussen een belangrijk SCU-feest en haar zomerkampreünie. Dat leidt tot een nog belangrijker keuze; Luke of Matty. Ze is niet de enige, want ook Jake, Tamara en Lissa moeten grote beslissingen nemen.Awkward.
Awkward: Say No To The Dress

Jenna gaat voor een droombal ondanks vele obstakels.Awkward.
Awkward: Indecent Exposure

Als Matty bij de familie Hamilton intrekt, komt Jenna erachter dat samenwonen toch heftiger blijkt dan ze had verwacht.Awkward.
Awkward: Are You There God? It's Me, Jenna

Jenna moet nog altijd bijkomen van haar ouders scheiding en voelt zich verantwoordelijk. In een impulsieve poging zichzelf te ontheffen van deze gevoelens, zoekt ze haar toevlucht bij een hogere macht in het kerkkamp.Awkward.
Awkward: Second Chances

Met hulp van Luke komt Jenna binnen bij een belangrijke vergadering op SCU, Tamara bekent haar geldzorgen aan Patrick en Matty vraagt Sadie om hulp om weer op goede voet te komen met Lacey.Awkward.
Awkward: The Dis-Engagement Dinner

Jenna moet een feestje geven voor de nepverloving van Tamara. Gabby ontdekt een geheim over Matty waardoor Jenna op zoek gaat naar de waarheid.Awkward.
Awkward: Fireworks

Jake regelt een dienst voor Jenna en Tamara bij de country club op 4 juli, maar Sully's plannen voor een feest na werktijd op de golfbaan zorgen voor dramatisch vuurwerk.Awkward.
Awkward: And Then What Happened

Wat gebeurde er echt tijdens het verrassingsfeestje en is het uit tussen Jenna en Matty? Alleen zij weten het echt, maar hun vrienden vertellen elkaar wat zij zich ervan herinneren om zo achter de waarheid te komen.Awkward.
Awkward: Three's a Crowd

Terwijl ze weer aan Matty's goede kant probeert te komen én Jake tevreden probeert te houden, moet Jenna haar best doen om Matts flirts en aanhankelijkheid te negeren. Maar door zijn acties begint ze zich af te vragen wie het echte probleem in het trio is.Awkward.
Awkward: Taking Sides

Jenna geeft een barbecue om haar vrienden aan haar relatie met Collin te laten wennen. Maar als hun steun op verschillende vlakken uitblijft, neemt Jenna drastische maatregelen tegen haar besties.Awkward.
Awkward: Reality Check

Na een late avond met Collin kan Jenna hem niet uit haar gedachten krijgen. Ze realiseert zich wat het betekent om zowel verliefd te zijn als een vriend te hebben.Awkward.
Awkward: My Super Bittersweet Sixteen

Jenna's sweet-sixteen-feest verloopt niet helemaal zoals ze had gedacht, de ene na de andere beschamende gebeurtenis volgen elkaar op. Jenna vraagt zich af of ze haar band met Matty en Tamara kan herstellen nadat ze voor haar rij-examen is gezakt en ze in de schoolkantine belachelijk is gemaakt.Awkward.
Awkward: The Scarlet Eye

Een welkomsfeestje met vreugdevuur zorgt ervoor dat iedereen zich misdraagt. Jenny denkt na over een te nemen besluit; zal haar relatie met Matty officiële betekenis krijgen of niet? Jenna wil duidelijkheid, maar ze riskeert daarmee Matty te verliezen. Ondertussen raakt Tamara verzeild in een seksschandaal.Awkward.
Awkward: Responsibly Irresponsible

Door de dood van een klasgenoot staat Jenna stil bij verlies, rouw en het feit dat ze verantwoordelijkheid moet nemen voor iets dat ze geheim heeft gehouden voor Matty.Awkward.
Awkward: Pilot

Jenna Hamilton ondervindt dat het vinden van haar droomman niet gemakkelijk is. Wanneer een mysterieuze brief leidt tot een enorm misverstand realiseert Jenny zich dat haar nieuwe stigma deuren opent tot erkenning.Awkward.
Awkward: Digging Deep

Na Onafhankelijkheidsdag willen Jenna en Matty hun vriendschap opnieuw oppakken door een feest te geven voor Jake, maar dan dreigt Jenna's nieuwste post bij Idea Bin alles te onthullen.Awkward.
Awkward: Fateful

In de laatste aflevering van het seizoen moet Jenna een keuze maken tussen Jake en Matty en krijgt Tamara's liefdesleven een onverwachte wending. Ming krijgt een date die niemand verwacht had en het mysterie rondom de brief aan Jenna wordt opgelost.Awkward.
Awkward: Holding on and Letting Go

Iedereen wil het beste maken van z'n laatste dag op de middelbare school.Awkward.
Awkward: Home Again, Home Again

Een ruzie met Luke zorgt ervoor dat Jenna zich opgeeft voor een kampreünie -- en opnieuw contact zoekt met Matty.Awkward.
Awkward: Girls Gone Viral

Jenna moet kiezen: succes behalen bij Idea Bin of haar vriendschap redden met Matty. Jake heeft een verrassende flirt, en Sadie en Sergio beseffen dat er meer tussen hen speelt dan alleen aantrekkingskracht.Awkward.
Awkward: Best Friends For Never

Om Idea Bin leuker te maken voor zichzelf, regelt Jenna een stageplaats voor Tamara, maar ze ontdekt al snel dat werken met vrienden rampzalige gevolgen kan hebben.Awkward.
Awkward: A Little Less Conversation

Matty gedraagt zich afstandelijk nadat hij heeft gehoord dat Jenna vreesde dat ze zwanger was. Jenna heeft er bijna alles voor over om 'het gesprek' niet te hoeven voeren.Awkward.


Awkward.
Awkward: No Woman Is An Island

Jenna wil een verse start maken met haar laatste schooljaar, maar staat thuis en op school flink voor schut. Omdat ze Matty nog leuk vindt, vergt het veel zelfbeheersing om liefdesdrama te vermijden zodat ze zich op school kan richten.Awkward.
Awkward: Once Upon a Blog

Jenna fantaseert er lustig op los en maakt fictie van haar blog in een poging haar lot te veranderen. In de herverbeelding en verkenning van haar verleden, probeert Jenna haar toekomst uit te vogelen.Awkward.
Awkward: Less Than Hero

Jenna heeft nog steeds ruzie met haar vrienden en gaat een avondje uit. Maar wat een ontspannend avondje had moeten worden loopt uit op een reddingsactie.Awkward.
Awkward: Redefining Jenna

De spanningen tussen Jenna en Matty lopen op als Collin haar uitnodigt voor een chique fototentoonstelling bij hem thuis.Awkward.
Awkward: The Way We Weren't

Hoewel hun relatie nog niet openbaar is komen Jenna en Matty steeds dichterbij elkaar. Wanneer Matty Jenna echter uitnodigt voor Lissa's feestje vraagt Jenna zich af wat zijn werkelijke intenties zijn. Bovendien realiseert Jenna zich dat ze wellicht meer gemeen heeft met de erg aardige Jake.Awkward.
Awkward: Prank Amateurs

Streken van de eindexamenklas zorgen voor chaos terwijl Jenna een verontrustend geheim hoort, waardoor het moeilijk wordt om haar voornemen niet aan Matty te denken vol te houden.Awkward.
Awkward: Misadventures in Babysitting

Jenna biedt zich aan als oppas en krijgt onverwacht hulp van Matty. Lissa ontdekt hoe je een Palos Hills-moeder moet zijn en Tamara en Sadie voelen zich totaal niet thuis op een strandpicknick voor rijkeluiskinderen.Awkward.
Awkward: Surprise!

Na een impulsieve zoenpartij met Collin besluit Jenna ermee te stoppen voordat Matty het ontdekt.Awkward.
Awkward: I'm the Kind of Girl Who Found Her Voice in College

Jenna komt opgelucht thuis na haar eerste jaar op de universiteit, maar haar zelfvertrouwen loopt een deuk op wanneer ze ontdekt dat ze niet de enige is die is veranderd.Awkward.
Awkward: Karmic Relief

Jenna hoopt dat als zij dingen recht zet door Val haar baan terug te bezorgen, het universum haar zal belonen door haar Matty terug te geven.Awkward.
Awkward: The Friend Connection

Jenna vermijdt een nieuwe relatie om een klik te krijgen met haar collega's. Intussen geeft Tamara een chique verjaardagsfeest voor Sadie waarbij meerdere gasten niet helemaal in de feeststemming zijn.Awkward.
Awkward: The Big Reveal

Jenna wil Matty vertellen hoe het zit, maar houden haar familie en vrienden haar tegen?Awkward.
Awkward: Rubbed Raw and Reeling

Mr. Hart geeft Jenna een uitdaging waardoor ze wordt gedwongen om zich publiekelijk bloot te geven. Tijdens dit proces wordt ze geconfronteerd met een aantal nieuwe inzichten over zichzelf.Awkward.
A Very Special Episode of Awkward

De klas van Mr. Hart moet in opdracht van Val een toneelstuk schrijven en produceren. Het door hen bedachte verhaal lijkt heel sterk op iets anders.Awkward.
Awkward: Now You See Me, Now I Don't

De jaarboeken van de eindexamenleerlingen worden uitgedeeld. Jenna wordt depri van het bijschrift bij haar foto. Maar wat zal Matty in haar jaarboek schrijven?Awkward.
Awkward: The Bad Seed

Jenna heeft Tamara en Ming ontvriend. Daardoor heeft ze het gevoel dat ze toch niks meer te verliezen heeft en belandt ze in een vrij lastige situatie.Awkward.
Most Awkward Moments

Dramaserie over muurbloempje Jenna Hamilton die na een ongeluk begint op te vallen en aandacht krijgt van haar klasgenoten. Alleen is dit niet het soort aandacht waarop ze hoopte. De show volgt Jenna's leven op een grappige en totaal herkenbare manier. In seizoen 2 moet Jenna een moeilijke keuze maken; Matty of Jake? Help jij haar kiezen? Dat kan je doen via deze link: Klik hierAwkward.
Awkward: Jenna In Wonderland

Jenna proeft van populariteit, maar Matty heeft het moeilijk als buitenbeentje. Ondertussen gaat Jake achter een nieuw meisje aan en geeft Ally een seksspeeltjesfeestje.Awkward.
Awkward: Guilt Trippin'

Jenna's eerste date voor het Homecoming-bal zorgt ervoor dat ze zich schuldig voelt tegenover het meisje dat ze ooit was en de meisjes die geen date hebben.Awkward.
Awkward: Knocker Nightmare

Jenna trekt meer uit dan ze gewild had. Wanneer de gemene Sadie en Lissa een naaktfoto van Jenna naar de hele school sms'en staat Jenna weer eens in het middelpunt van de belangstelling. Deze pesterij zorgt bovendien voor verrassende reactie's van Matty en zijn beste vriend Jake.Awkward.
Awkward: The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch

Wanneer Lacey's beste vriendin Ally komt besluiten ze om een house-feest te organiseren. De dag erna heeft Jenna moeite met te bedenken wat ze die avond ervoor allemaal gedaan heeft.Awkward.
Awkward: That Girl Strikes Again

Jenna worstelt met demonen uit haar verleden en met haar onzekerheid als Halloween zich aandient in Palos Hills.Awkward.
Awkward: Short Circuit Party

Jenna zorgt voor een ongeluk op school met verrassende gevolgen. Ondertussen moet Matty de gevolgen van z'n confrontatie met Jake onder ogen zien.Awkward.
Awkward: Cha-Cha-Cha-Changes

Als derdejaars krijgt Jenna te maken met een reeks verrassingen en veranderingen die gevolgen kunnen hebben voor haar toekomst.