True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Lucas etc. - Alle afleveringen
Lucas etc.
Lucas etc.: De schuld van Michael

Om een schuldeiser terug te kunnen betalen, besluit Michael de hond die hij Caroline cadeau gegeven heeft terug te verkopen. Daar heeft hij de hulp van Lucas bij nodig.Lucas etc.
Lucas etc.: De wedstrijd

Lucas houdt het rennen met gym niet bij en besluit de route af te snijden. Hij komt als eerste aan en zijn leraar schrijft hem in voor de grote schoolrace.Lucas etc.
Lucas etc.: De geheime kamer

Alfons gaat op missie en vraagt Lucas om zijn geheime kamer niet te betreden.Lucas etc.
Lucas etc.: De top tien

Er wordt een ranglijst opgsteld met de mooiste jongens van de klas en Lucas zit niet bij de top tien!Lucas etc.
Lucas etc.: De tas

De Goossens zijn aan zee, maar ze zijn een tas met waardevolle spullen kwijtgeraakt. Om de tas te vinden, moeten ze erachter komen wie hem het laatst heeft gehad.Lucas etc.
Lucas etc.: De twee verjaardagen

Voor de verjaardag van Manon gaat het hele gezin naar een restaurant, maar Lucas heeft zijn vader beloofd om bij hem en zijn nieuwe vriendin Caro te gaan eten. Hoe stelt hij iedereen tevreden?Lucas etc.
Lucas etc.: Wild kamperen

Terwijl de vrienden wild kamperen, weg van hun ouders, barst er een storm los en wordt de tent onbruikbaar. Lucas en zijn vrienden vinden onderdak bij een vrouw. Maar die lijkt vreemd genoeg op de vrouw uit de legende die kinderen heeft vermoord en chili con carne van ze heeft gemaakt.Lucas etc.
Lucas etc.: Geheugenverlies

Jeff valt op zijn hoofd en lijdt aan geheugenverlies. Het hele gezin komt bij elkaar om gezamenlijke herinneringen op te halen.Lucas etc.
Lucas etc.: Het gevecht

Lucas botst per ongeluk tegen iemand op en wordt uitgedaagd voor een gevecht na schooltijd.Lucas etc.
Lucas etc.: De nachtclub

Lucas en Eden gaan stiekem een avondje feesten in een nachtclub. Maar het gaat allemaal niet zo gemakkelijk als ze gehoopt hadden.Lucas etc.
Lucas etc.: De casting

Lucas en zijn vader doen mee aan een auditie voor een reclame.Lucas etc.
Lucas etc.: Ulysse, de rijke

Lucas en Swing zijn zich ervan bewust dat ze de loners van de school zijn. Lucas baalt hiervan en organiseert een feest.Lucas etc.
Lucas etc.: Denkbeeldige ziekte

Lucas is ziek en ligt in bed. Maar hij moet wel naar buiten om de gehandicapte Alfons te volgen en hem te vragen of het klopt dat hij aan het touwtje springen was.Lucas etc.
Lucas etc.: Revolutie

Het is 40 graden, maar op school zijn korte broeken verboden. Lucas besluit dit niet over zich heen te laten gaan en staat op tegen de rector.Lucas etc.
Lucas etc.: De tuin van Eden

Lucas komt toevallig Eden, zijn nieuwe buurmeisje tegen. Maar zij blijkt niet helemaal het keurige meisje te zijn dat ze op het eerste gezicht lijkt.Lucas etc.
Lucas etc.: Paintball

Paul Lambot wil een tak van de appelboom van Jeff afzagen. Waarom geen potje paintballen tussen de Goossens en de familie Lambot, om het lot van de tak te bezegelen?Lucas etc.
Lucas etc.: Malik gaat weg

Malik gaat in het buitenland wonen. Lucas en zijn vrienden besluiten nog een laatste keer samen naar een voetbalwedstrijd te gaan. Maar hoe komen ze aan geld voor kaartjes?Lucas etc.
Lucas etc.: De barbecue

Lucas is met zijn moeder en het gezin van Jeff verhuisd. Ze worden door de nieuwe buren uitgenodigd op de barbecue om kennis te maken.Lucas etc.
Lucas etc.: Het buurtfeest

De grote dag is aangebroken. Lucas doet er alles aan om te voorkomen dat het optreden van de Goossens een afgang wordt.Lucas etc.
Lucas etc.: De repetitie

De Goossens hebben een stuk ingestudeerd voor het buurtfeest. Om een ramp te voorkomen, vraagt Lucas zijn vader om hen te coachen bij het perfectioneren van hun show.Lucas etc.
Lucas etc.: Woensdagmiddag

Jeff heeft misschien iets te verbergen. Lucas leidt het onderzoek.

Lucas etc.
Lucas etc.: De supermarkt

Is boodschappen doen kinderspel? De kinderen krijgen een uur om dat te bewijzen.Lucas etc.
Lucas etc.: De schat

Met de schatkaart op zak gaat de zoektocht naar de schat verder.Lucas etc.
Lucas etc.: Het medaillon

Lucas en Nathan volgen het spoor van de legende van Rombrant. Onderweg hebben ze vreemde ontmoetingen.Lucas etc.
Lucas etc.: De legende

Bevat het vakantiehuis van de Goossens een geheim? Lucas is vastbesloten om het te ontdekken.Lucas etc.
Lucas etc.: Onderweg

Als je je in de auto verveelt, kan er van alles gebeuren... Zoals de vrouw van je leven ontmoeten!Lucas etc.
Lucas etc.: Het verrassingsfeestje

Nu hij bij de grote mensen hoort, is het tijd dat Lucas zijn gevoelens deelt met Sarah. Of niet?Lucas etc.
Lucas etc.: De Agora

Lucas heeft de hulp van al zijn vrienden nodig om een weddenschap te winnen en zijn favoriete voetbalveldje, de Agora, terug te veroveren.Lucas etc.
Lucas etc.: De ochtend

Lucas en Nathan maken ruzie en missen de bus naar school. Ze doen er alles aan om op tijd te komen, want hun eerste les is bij mevrouw Bara en die zal ze zwaar straffen als ze te laat komen.