True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Lucas etc. - Alle afleveringen
Lucas etc.
Lucas etc.: Het Eldorado

Lucas en Eden vluchten samen. Ze zijn bereid alles te doen om aan hun ouders te ontsnappen en in vrijheid te leven.Lucas etc.
Lucas etc.: Het internaat

Lucas en Nathan willen Eden bevrijden uit het internaat waar zij zich bevindt.Lucas etc.
Lucas etc.: Zware tijden

Lucas heeft straf voor het stelen van een toets. Hij probeert contact te zoeken met Eden.Lucas etc.
Lucas etc.: De toets stelen

Lucas en Eden zien op tegen de toets van mevrouw Wilmart en belsuiten de antwoorden te stelen uit de lerarenkamer.Lucas etc.
Lucas etc.: Avondje meiden onder elkaar

Lucas moet verkleedkleren zoeken voor een feestje. Niet makkelijk, zeker niet als je vast zit op de kamer van je grote zus!Lucas etc.
Lucas etc.: Cyberpesten

Nathan heeft er alles voor over om degene te vinden die een filmpje van hem op social media heeft geplaatst.Lucas etc.
Lucas etc.: De mooiste van de school

Lucas krijgt berichtjes van het mooiste meisje van de school! Maar is zij echt wie ze beweert te zijn?Lucas etc.
Lucas etc.: Het goede nieuws

Melo heeft goed nieuws. Ze kondigt aan dat ze na haar examen naar Argentinië gaat. Jeff is er echter nog niet aan toe om zijn dochter met de erfenis van haar moeder te laten vertrekken.Lucas etc.
Lucas etc.: De schuld van Michael

Om een schuldeiser terug te kunnen betalen, besluit Michael de hond die hij Caroline cadeau gegeven heeft terug te verkopen. Daar heeft hij de hulp van Lucas bij nodig.Lucas etc.
Lucas etc.: De wedstrijd

Lucas houdt het rennen met gym niet bij en besluit de route af te snijden. Hij komt als eerste aan en zijn leraar schrijft hem in voor de grote schoolrace.Lucas etc.
Lucas etc.: De geheime kamer

Alfons gaat op missie en vraagt Lucas om zijn geheime kamer niet te betreden.Lucas etc.
Lucas etc.: De top tien

Er wordt een ranglijst opgsteld met de mooiste jongens van de klas en Lucas zit niet bij de top tien!Lucas etc.
Lucas etc.: De tas

De Goossens zijn aan zee, maar ze zijn een tas met waardevolle spullen kwijtgeraakt. Om de tas te vinden, moeten ze erachter komen wie hem het laatst heeft gehad.Lucas etc.
Lucas etc.: De twee verjaardagen

Voor de verjaardag van Manon gaat het hele gezin naar een restaurant, maar Lucas heeft zijn vader beloofd om bij hem en zijn nieuwe vriendin Caro te gaan eten. Hoe stelt hij iedereen tevreden?Lucas etc.
Lucas etc.: Wild kamperen

Terwijl de vrienden wild kamperen, weg van hun ouders, barst er een storm los en wordt de tent onbruikbaar. Lucas en zijn vrienden vinden onderdak bij een vrouw. Maar die lijkt vreemd genoeg op de vrouw uit de legende die kinderen heeft vermoord en chili con carne van ze heeft gemaakt.Lucas etc.
Lucas etc.: Het gevecht

Lucas botst per ongeluk tegen iemand op en wordt uitgedaagd voor een gevecht na schooltijd.Lucas etc.
Lucas etc.: De nachtclub

Lucas en Eden gaan stiekem een avondje feesten in een nachtclub. Maar het gaat allemaal niet zo gemakkelijk als ze gehoopt hadden.Lucas etc.
Lucas etc.: De casting

Lucas en zijn vader doen mee aan een auditie voor een reclame.Lucas etc.
Lucas etc.: Ulysse, de rijke

Lucas en Swing zijn zich ervan bewust dat ze de loners van de school zijn. Lucas baalt hiervan en organiseert een feest.Lucas etc.
Lucas etc.: Denkbeeldige ziekte

Lucas is ziek en ligt in bed. Maar hij moet wel naar buiten om de gehandicapte Alfons te volgen en hem te vragen of het klopt dat hij aan het touwtje springen was.Lucas etc.
Lucas etc.: Revolutie

Het is 40 graden, maar op school zijn korte broeken verboden. Lucas besluit dit niet over zich heen te laten gaan en staat op tegen de rector.Lucas etc.
Lucas etc.: De tuin van Eden

Lucas komt toevallig Eden, zijn nieuwe buurmeisje tegen. Maar zij blijkt niet helemaal het keurige meisje te zijn dat ze op het eerste gezicht lijkt.Lucas etc.
Lucas etc.: Paintball

Paul Lambot wil een tak van de appelboom van Jeff afzagen. Waarom geen potje paintballen tussen de Goossens en de familie Lambot, om het lot van de tak te bezegelen?Lucas etc.
Lucas etc.: Malik gaat weg

Malik gaat in het buitenland wonen. Lucas en zijn vrienden besluiten nog een laatste keer samen naar een voetbalwedstrijd te gaan. Maar hoe komen ze aan geld voor kaartjes?Lucas etc.
Lucas etc.: De barbecue

Lucas is met zijn moeder en het gezin van Jeff verhuisd. Ze worden door de nieuwe buren uitgenodigd op de barbecue om kennis te maken.Lucas etc.
Lucas etc.: Het buurtfeest

De grote dag is aangebroken. Lucas doet er alles aan om te voorkomen dat het optreden van de Goossens een afgang wordt.Lucas etc.
Lucas etc.: De repetitie

De Goossens hebben een stuk ingestudeerd voor het buurtfeest. Om een ramp te voorkomen, vraagt Lucas zijn vader om hen te coachen bij het perfectioneren van hun show.Lucas etc.
Lucas etc.: Woensdagmiddag

Jeff heeft misschien iets te verbergen. Lucas leidt het onderzoek.

Lucas etc.
Lucas etc.: De supermarkt

Is boodschappen doen kinderspel? De kinderen krijgen een uur om dat te bewijzen.