True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong! - Alle afleveringen
Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!
Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!

In deze aflevering is Kinderen voor Kinderen de studio ingedoken om de cd in te zingen.Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!
Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!

In dit programma zien we de weg naar het Kinderen voor Kinderen 'Live in Concert 2016'. In deze aflevering van 'Voor altijd jong!' staat het Kinderboekenbal centraal. Daar komen heel veel kinderen en kinderboekenschrijvers bij elkaar om de Kinderboekenweek te openen. Die is inmiddels afgelopen, maar we kijken nog even terug op dit leesfeest samen met Dolf Verroen, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk.Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!
Kinderen voor Kinderen Voor altijd jong!

Voor altijd jong! is de nieuwe single van Kinderen voor Kinderen voor de Kinderboekenweek. Kinderen voor Kinderen maakt sinds 2012 elk jaar een single op het thema van de Kinderboekenweek. In 2012 was dat Hallo wereld, in 2013 Klaar voor de start, in 2014 Feest, in 2015 Raar maar waar en dit jaar Voor altijd jong. Voor altijd jong! is geschreven door kinderboekenschrijver Niki Smit en muziekproducer Tjeerd Oosterhuis.