True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

GEWOON. BLOOT. - Alle afleveringen
GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Vagina/Vulva

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn onder andere Hoe zou je vagina eruitzien als je haar opnieuw mocht ontwerpen? en Hoe was het om de eerste keer ongesteld te worden?GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Transgender

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn o.a. Wanneer weet je dat je transgender bent en dat 't niet onzekerheid is? en Naar welk toilet ga je?GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Piemel

Vraag jij je soms af of je lichaam wel normaal is? Niet zo gek, want op Instagram, Snapchat en TikTok lijkt iedereen perfect! Veel mensen gebruiken filters, make-up of gaan zelfs onder het mes. Een groep kinderen vraagt doodgewone mensen het hemd van het lijf. Want onze gasten zijn poedelnaakt. Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn o.a. 'Heb je er wel eens over gedacht om je piemel te vergroten?' en 'Wordt je piemel wel eens stijf op onhandige momenten?'.GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Billen

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn o.a. Ben je tevreden over je billen? en Hou je je scheten in of laat je ze in het openbaar?GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Gewicht

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn o.a. 'Hoe ver zou je gaan om je perfecte gewicht te bereiken?' en 'Ben je wel eens gepest vanwege je gewicht?'.GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Borsten

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn onder andere: Op welke leeftijd krijg je eigenlijk borsten en doet dat pijn? en Wat is een derde tepel?GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn o.a. Heb je op een belangrijke dag wel eens een pukkel gehad en wat deed je toen?' en 'Zou je voor een dag een andere huidskleur willen hebben?'.GEWOON. BLOOT.
GEWOON. BLOOT.: Het lichaam

Vragen waar de kinderen antwoord op krijgen zijn onder andere Over welk lichaamsdeel ben je onzeker? en Zou je voor een dag van geslacht willen wisselen?