True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-04-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Severide en Boden onderzoeken of de brand in een kapsalon is aangestoken. Mouch, Herrmann, Otis en Kidd doen een verrassende ontdekking als ze op zoek gaan naar een vermiste spuitkop van Engine 27.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het gevaar van complotdenkers, onze inzending voor het Songfestival en grensoverschrijdend gedrag in de Tweede Kamer.



Fire Country
Fire Country

Een aangrijpende reddingspoging van een broer en zus roept emotionele herinneringen op aan de nacht dat Vince' dochter omkwam bij een auto-ongeluk. Hierdoor schat hij de situatie anders in.



Mitchel aan de Maas
Mitchel aan de Maas

In Rotterdam vindt het langverwachte zomercarnaval plaats. Mitchel en zijn collega's gooien de heupjes los om de stad na de optocht weer spik en span te krijgen! Voor zijn lieftallige echtgenote Ilze heeft Mitchel een verrassingsdiner geregeld in het restaurant van ras-Rotterdammer Herman den Blijker, maar wat moet je daar bestellen als je alleen all-you-can-eat-restaurants gewend bent? Het hoogtepunt van Mitchels week is de klassieker der klassiekers: Feyenoord - Ajax. Mitchel meldt zich na afloop bij de Kuip om te zorgen dat het er weer netjes bijligt.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar







Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De eerste pittige Blok-vergadering is een feit. De stressniveaus zijn hoog, allianties worden gevormd en vriendschappen verbroken.